SA8300HD settings with my 52" LCD - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-26-2008, 05:02 AM - Thread Starter
Member
 
59wayne's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada, eh
Posts: 109
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm having trouble finding the best settings for this new TV (52W3000). On my old Panny 50" RP LCD, I found that setting the 8300 to 1080i output only gave the best results, especially for SD. My problem now is that I am finding the same with the new set. I would have thought the newer technology in this 1080P set would produce a better SD picture than what the older SA8300HD would. I've set the SA8300HD to both 480i and 1080i then in settings have tried fixed, pass-through, upconvert 1 and upconvert 2. The 480i on fixed doesn't look as good as on upconvert 2. As the HD image is fantastic, I don't want to play around with the picture settings with the TV. I am using component for now as HDMI was even worse.

Am I missing something here or is this what others are finding too?
59wayne is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off