Need solution for 8300HD and new Vista pc. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 07-05-2008, 03:34 PM - Thread Starter
Senior Member
 
ClickCardo's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Rochester, NY
Posts: 266
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My old AMD pc ran XP and hooked up to the 8300HD via S-video to a Hauppauge WinTV-PVR-350. I really, really liked using WinTVCap32 and the WinTVCapStart GUI for it. I just Time Warner cable recorded to VCR manually after setting off a timed span of recording in WinTVCapStart. I really, really, liked recording this way. Did you get how much I liked it?

Just got a new Intel C2Q with a EVGA 790i mobo and 32-bit Vista Home Premium and no longer have the old pc. I put the WinTV-PVR-350 in and loaded the Hauppauge driver ok. I started to try using Microsoft Media Center and immediately could not find the 8300HD nor liked using it.

Can anybody tell me how I might do it similar to my old setup with my new setup? Of course I realize it will be in a different way in every respect. At the least can those in similar hardware, plus Vista, setup explain how they record their TV shows to their pc?

Thanks.

CC
ClickCardo is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off