Help With Dish Vip722DVR - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-09-2008, 05:25 PM - Thread Starter
Newbie
 
gary2232's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When playing back recordings I loose short moments of audio (sometimes real bad other times not so bad). And at times green screen and freezing. Second box. On occastion I will have same problem live but not very bad live. Sick of Dish help. Any input will help so I can tell Dish support how to fix this. Same old tech advice is to unplug box, check software version.
gary2232 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-06-2008, 12:41 PM
Advanced Member
 
theelviscerator's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Elkhart,IN
Posts: 647
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a dish box, and would blame loss of signal as most likely root cause...You can't record what isn't coming down.......a solar flare could wreck it ya know....

I have the issue on every recording....momentary sound gaps......with a 612...less then
.5 sec usually.

Usually a couple in every movie....

Brand new DISH1000 install all new cable here....
I didn't expect them to be perfect...having done analog and digital recording in the past...

I am no longer able to watch a movie. I am monitoring a video display with regards to chroma, brightness, contrast and correct pulldown.
theelviscerator is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off