Motorola DCH3416 blurry picture issue - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-04-2009, 08:03 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Five28's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Chicago, Illinois suburbs
Posts: 354
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 34 Post(s)
Liked: 31
Hey guys, I just purchased a 42" Panasonic plasma HDTV and exchanged my old Comcast cable box for a new Motorola DCH3416 HD DVR. All was fine for about a week and I was enjoying a beautiful picture until today. Since about an hour ago the image seemed slightly soft, and my son commented that the picture was kind of blurry. I initially thought that this might be a problem with the TV, but after pulling up the TV's menu I noticed that it was crystal clear. The menu from the cable box, as well as all the channels, all show a slight fuzziness that wasn't there before. Has anyone experienced something similar with this DVR? Thanks

BenQ W1070 front projector, Definitive Technology BP2002 towers, Def Tech CLR2002 center, Def Tech BP2X surrounds, Def Tech PF15 subwoofer, Denon AVR3300 receiver, Panasonic Blu-Ray player, Apple TV, Roku device, Monoprice HDMI switcher
Five28 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-19-2009, 02:24 PM
Newbie
 
NeutrinoMan's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It's possible for a bad cable to cause this... have you tried swapping the cables?
NeutrinoMan is offline  
Old 01-19-2009, 02:33 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Five28's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Chicago, Illinois suburbs
Posts: 354
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 34 Post(s)
Liked: 31
NeutrinoMan, you were correct. My son, the one who initially commented on the blurry image, apparently moved the cable box and caused the cables to partially detach from the plug. Guess I didn't push them on tight enough. All is well now. Thanks for your comment.

BenQ W1070 front projector, Definitive Technology BP2002 towers, Def Tech CLR2002 center, Def Tech BP2X surrounds, Def Tech PF15 subwoofer, Denon AVR3300 receiver, Panasonic Blu-Ray player, Apple TV, Roku device, Monoprice HDMI switcher
Five28 is online now  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off