SA 8240HDC (Cox San Diego) incorrectly buffering and recording. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-31-2009, 03:46 PM - Thread Starter
Senior Member
 
kemetblk's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: San Diego
Posts: 215
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
I've been having some issues lately with my 8240HDC. If I pause or rewind a show and start watching again it eventually skips forward on it's own and I am unable to rewind back to where I was. I initially thought it was because I was more than 30 mins behind and thus the buffer automatically emptied. However, I have had this happen even just being as little as 5-10 mins behind. The disturbing thing is that if I am recording the show and this happens then part of the show will not be recorded. Most recently this happened while I was watching a show called "Lie To Me" which is an hour long, but only 12 mins of the show was recorded. My dvr is currently only about 60% full.

Has this happened to anyone else? Any clue what is going on or how I can fix it?

HD-DVD: 55 / Blu-ray: 83
newest: Brotherhood of the Wolf / Battlestar Galactica (series), TDKR Part 2, Ip Man 2

 

AVR: Marantz SR6006

F/C/R: Polk RTi A9's / CSi A6 / Speakercraft AIMWIDE 3

Sub: SVS PB12-NSD

Samsung PN58C8000 Samsung BD-P2550, Toshiba HD-A30, SA 8240HDC, Xbox360 Elite, PS3, WDTV Live

kemetblk is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off