Motorola DCT6412/2005 DVI out --> rcvr HDMI in --> proj HDMI in. Not working. :( - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-28-2009, 07:50 AM - Thread Starter
Member
 
rog951's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Maryland
Posts: 115
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm trying to switch all my HDMI sources with my new Pioneer VSX-23 rcvr. All works well except my Comcast DCT6412/2005 DVR, where I get a combination of no video (blue screen), wildly flickering video and a partially obscured error message saying I should use component instead. Video from the DVR's DVI port directly to the proj works great using the same cable (actually I've tried several DVI-to-HDMI cables with similar results).

I've searched around here a bit and it seems like this is most likely a Motorola/Comcast issue where the DVR firmware doesn't like to see any additional devices in the HDMI chain. Most of my searching led to results from 2007 or earlier though, and I'm hoping that a fix may have been implemented in the mean time? If there's an easy answer, I'd sure love to hear about it...my searches didn't turn anything up unfortunately.

BTW, I'm waiting to hear from Comcast but past experience makes me feel like the answer won't be coming from them. I'd appreciate any info you guys could provide!
rog951 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-30-2009, 12:16 PM - Thread Starter
Member
 
rog951's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Maryland
Posts: 115
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well, I finally gave in and just hooked it up via component video.
rog951 is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off