8300HD HDMI Stopped working - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 02-17-2010, 09:14 PM - Thread Starter
Member
 
czachari's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 164
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
After 1.5 yrs it stopped working. Component works fine but the quality is just not the same. Called Cablevision, they suggested I return it for a replacement. I have a 1TB eSATA attached to it with a bunch of recordings on it. Will I be able to see those on the replacement DVR?
czachari is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-18-2010, 05:39 PM
AVS Special Member
 
Speedskater's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 2,040
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 20
No

Kevin
Speedskater is offline  
Old 02-18-2010, 05:41 PM
AVS Special Member
 
Speedskater's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 2,040
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 20
Most of the information on SA 8300HD is in the "HDTV Recorders Forum"

http://www.avsforum.com/avs-vb/forum...sprune=30&f=42

Kevin
Speedskater is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off