8300HD HDMI Stopped working - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 02-17-2010, 08:14 PM - Thread Starter
Member
 
czachari's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 164
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
After 1.5 yrs it stopped working. Component works fine but the quality is just not the same. Called Cablevision, they suggested I return it for a replacement. I have a 1TB eSATA attached to it with a bunch of recordings on it. Will I be able to see those on the replacement DVR?
czachari is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 02-18-2010, 04:39 PM
AVS Special Member
 
Speedskater's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 2,042
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 21
No

Kevin
Speedskater is offline  
post #3 of 3 Old 02-18-2010, 04:41 PM
AVS Special Member
 
Speedskater's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 2,042
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 21
Most of the information on SA 8300HD is in the "HDTV Recorders Forum"

http://www.avsforum.com/avs-vb/forum...sprune=30&f=42

Kevin
Speedskater is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Digital Recorders (PVRs) General

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off