Cisco CIS330 use HDMI and Digital Optical Audio? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-28-2010, 08:23 PM - Thread Starter
Member
 
edalzell's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Vancouver, Canada
Posts: 180
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just got Telus Optik (IPTV) and it uses a Cisco CIS330 for the set top box. I have the video going out via HDMI and I need the audio via Digital Optical. I can't see how to set that properly via the Menu (I'm on hold w/ tech. support right now).

Anyone know how?

If I hear back from tech. support I'll update with the solution.

----
http://www.theDalzells.org - Where We Live
edalzell is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-29-2010, 11:31 AM - Thread Starter
Member
 
edalzell's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Vancouver, Canada
Posts: 180
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
OK, I suck. This device outputs to all ports at the same time. User error.

----
http://www.theDalzells.org - Where We Live
edalzell is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off