Buying a used SA 8300HDC - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 06-17-2012, 08:23 AM - Thread Starter
Newbie
 
setchell's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi, Sorry if a repeat but if I buy a Scientific Atlanta 8300HDC that was used in Columbus Ohio (cable provider not known) will it work here in Ocala FL with Brighthouse?
They use these here but I can't get one at this time. The last one I had was better than the newer Samsung models here.
setchell is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-19-2012, 04:51 PM
AVS Special Member
 
Speedskater's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 2,030
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 18
No major US cable company will activate any 8300HDC that they did not provide to their customer.

Kevin
Speedskater is offline  
post #3 of 4 Old 06-20-2012, 06:42 AM - Thread Starter
Newbie
 
setchell's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Ok, thanks for the info. I talked to the cable guy here and he said about the same thing.
setchell is offline  
post #4 of 4 Old 06-20-2012, 05:57 PM
AVS Special Member
 
mhufnagel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,036
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 91
Quote:
Originally Posted by Speedskater View Post

No major US cable company will activate any 8300HDC that they did not provide to their customer.

As a matter of fact it's most likely stolen.
mhufnagel is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off