Sony SAT-W60 Ultimate TV PVR Sadness - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-28-2004, 08:37 AM - Thread Starter
Newbie
 
Saintale's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Minneapolis
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My Sony Ultimate TV PVR has been having some problems lately. Recorded shows sometimes freeze momentarily, break up on screen with lots of weird distortion and noise, the sound sometimes drops out and in general it's just not working perfectly like it did before.

Anyone have any ideas on how to restore this unit to it's previously perfect condition? I'm hoping there is a soft reset or some kind of maintenance that I can do to make it better.
Saintale is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-29-2004, 05:59 AM
Senior Member
 
glenw's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 406
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You'll find a LOT of help over on the UltimateTV message board (on this very site), but a quick thing to try is to pull the power plug from the UTV and leave it out for several minutes.

Put the power plug back in, and see if that helps. If not, pull ALL cables loose from the unit (even the satellite in RG-6 cables) and let it sit overnight. In the morning, plug in everything and test again.

If none of this works, you may have a hard drive going bad.
glenw is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off