UNmuted Comcast 6412 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-09-2005, 12:59 PM - Thread Starter
Senior Member
 
ScottaDowns's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Glen Ellyn, IL
Posts: 351
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
How do I unmute the 6412 while recording on the DVR. It seems to onlyh happen when I pre program the DVR to record. Any fixes?

If you give a man a fish, he'll eat for a day. If you teach a man to fish, he'll sit in a boat and drink beer all day.
ScottaDowns is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-11-2005, 01:54 PM
Senior Member
 
jkohms's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Riverton, NJ
Posts: 460
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Do a search. There is a code you will need to program a button on the remote. It's a 'bug' of the software.

jack
jkohms is offline  
post #3 of 3 Old 02-09-2005, 10:49 AM
Member
 
nielloeb's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 90
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Do not turn the unit off. If it's not off, it will not mute. And turning it off doesn't actually stop it from using electricity and working, anyway. Turning it off only turns off the front panel display.
nielloeb is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off