RCA IR Problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-03-2005, 12:54 PM - Thread Starter
Member
 
putrfixr's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've been having some problems with my oldest TIVO and something seems a bit strange.

I now have a HD TIVO and two SD TIVO (one Hughes and One RCA). My house is setup so that all signals are distributed throughout the house using a multi-channel modulator. Considering all receivers are in one location I use a IR to RF transmission device to send the IR signal to each of the receivers.

Now here's the problem - it is quite odd. On the RCA receiver I can stand in front of the receiver and the remote works well. However, when I place an IR unit in it, it will not work. Taking the IR unit and putting it into any of the other receivers (or AV equipment for that matter) it works w/o issue.

I know it's not the remote, as I can assign a different code to it and use it on another receiver (with or w/o the IR device).

Any suggestions?

Thanks in advance,
Rick
putrfixr is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off