8300 remote options - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-27-2005, 12:39 PM - Thread Starter
Senior Member
 
johnner1999's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can you set up the factory remote to control the volume of an audio receiver?

I know it can control the TV volume but I want to use the Dolby Digital sound from my Panasonic SA-XR50 amp. With out using a couple of remotes :-)

Thanks
John
johnner1999 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-27-2005, 02:07 PM
"Don't PM Me Bro"
 
RandyWalters's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: El Segundo, Calif
Posts: 17,838
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 257 Post(s)
Liked: 581
Quote:
Originally Posted by johnner1999
Can you set up the factory remote to control the volume of an audio receiver?

I know it can control the TV volume but I want to use the Dolby Digital sound from my Panasonic SA-XR50 amp. With out using a couple of remotes :-)
The 8300/8300HD series came with several different types of remote across the country so it may hinge on exactly which remote you have. Some people have said they were able to control their A/V receiver volume with theirs so maybe only some will do it or maybe all of em. Does your remote have an Audio mode/button? Do your instructions say anything about using it to control an A/V system?

Randy
Sony 55W800B, Panasonic TC-P55ST60, TiVo Series3 & Premiere, TWC Cisco 8742HDC DVR, Onkyo TX-SR333 AVR, URC MX-780, R40, MX-450, MX-500 Remotes.
Pic of My A/V setup - http://cdn.avsforum.com/f/f1/900x900..._Img_4867.jpeg
Gallery - http://www.avsforum.com/g/a/2082686/randywalter...
RandyWalters is offline  
post #3 of 3 Old 08-29-2005, 09:09 AM - Thread Starter
Senior Member
 
johnner1999's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
nope mine has just "standard" controls; besides the Harmony what remote works very well with these STB's? I would want an easy to use A/B/C buttons and "list" type button :-)
johnner1999 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off