Motorola DCT6408 and DVI Issue - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-28-2005, 06:30 PM - Thread Starter
Newbie
 
preskitt_man's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Prescott, AZ
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just had an interesting problem.

On CableOne, there are SD channels(analog), digital SD channels (480p?), and HD channels. The digital channels are things like Court TV, Hallmark Channel, ...

STB is a Moto DCT6208. Am using the DVI port on the STB to HD1 on a Vizio P50. 4:3 Override is set to "stretch". I am able to switch from Analog SD, to Digital SD to HD without losing a picture. I am able to record from HD, Analog SD or Digital SD and watch the recording.

However, today, as I was recording a channel (a Digital SD channel), I turned on the Vizio to watch the show that was still being recorded from the disk. However, when I turned on the Vizio, no picture. I turned off the Vizio and waited for recording to end, and when I turned back on the TV, nice picture. I am now watching that recording.

(BTW, digital SD much better PQ than analog).

Any ideas?

Dave
preskitt_man is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off