No Audio From Copied DVD (Sony GX300) - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 09-07-2005, 02:53 AM - Thread Starter
Member
 
JHunt13's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Having a problem recording a DVD from my R10-250 to Sony RXR-GX300.The copied DVD has nice Video ,but no Audio on the recorded DVD.I get Audio ( 5.1) from a prerecorded DVD with this set-up.I would also like to have 5.1 from my copied DVD from my Tivo that was recorded in 5.1

DVR to Sony(KF-50WE610) using DVI port.

DVR to GX300 (Line In) using S Video

DVR to Sony Receiver (STR-DE1075) using Optical Digital Cable

GX-300 (Digital Out) to Receiver using Optical Digital Cable

GX-300 (Video Out) to HDTV (HD In #6) using Component Video Cable

Thank for any HELP...
JHunt13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-10-2005, 05:04 PM
AVS Special Member
 
scanpa's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: SE / SC PA
Posts: 2,359
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JHunt13
Having a problem recording a DVD from my R10-250 to Sony RXR-GX300.The copied DVD has nice Video ,but no Audio on the recorded DVD.I get Audio ( 5.1) from a prerecorded DVD with this set-up.I would also like to have 5.1 from my copied DVD from my Tivo that was recorded in 5.1

DVR to Sony(KF-50WE610) using DVI port.

DVR to GX300 (Line In) using S Video

DVR to Sony Receiver (STR-DE1075) using Optical Digital Cable

GX-300 (Digital Out) to Receiver using Optical Digital Cable

GX-300 (Video Out) to HDTV (HD In #6) using Component Video Cable

Thank for any HELP...
What about a Digital Audio cable from the DVR or from your Rcvr. to the GX300 Audio Input? There is no mention of Audio input to the GX300

---------------------------
Comcast of Lebanon PA.
scanpa is offline  
post #3 of 4 Old 09-16-2005, 10:44 AM
Member
 
stevehof's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Eastern Massachusetts
Posts: 167
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Try hooking up analog audio cables directly between the R10 and the GX300. (The GX300 does not have a digital audio INPUT.)
stevehof is offline  
post #4 of 4 Old 09-20-2005, 04:43 PM
AVS Special Member
 
lsarver's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Nashville, TN
Posts: 1,181
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Use a PC.
lsarver is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off