SA 8000HD Sound Stutters Through Home Theater System??? - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-07-2005, 02:35 AM - Thread Starter
Member
 
StarvinForHD's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Blacksburg, VA
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a SA HD8000 box.

When I watch live TV which has Dolby 5.1 or even just Stereo sound through my Onkyo 780, every 5 or 6 seconds there is an interruption of the sound, like someone is disconnecting and then reconnecting the wire to the back of the box. Typical TV with PCM is okay though, no problems.

But, when I playback Dolby 5.1 or Stereo from the DVR, the sound is perfect.

I've had the Home Theater receiver for about 2 weeks, it worked fine in the beginning and I don't know if something is wrong with it, or the cable box or the cable company.
StarvinForHD is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-29-2005, 03:45 PM
Member
 
malarkey's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Norman, OK
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
We've had the same problem. I think it happens if you pause or jump back at all; if you are watching truly live it doesn't seem to happen. We especially notice this on MNF.

Robin
malarkey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off