satilite dvr - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-04-2005, 06:16 PM - Thread Starter
Member
 
davidhildreth's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Tempe, AZ
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
if i were to buy a direct tv tivo (this certin one is made by huges and is a series 1) would i have to subscribe to direct tv to use it?

it would be used with regular cable and analoge off air


sry if people are tired of this question or ones like it
i am not very familiar with these forums

david hildreth
davidhildreth is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-04-2005, 06:39 PM
Senior Member
 
maharg18's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Chattanooga, TN
Posts: 454
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Directv Tivos ONLY work with Directv, so your plan will not work. If you want a Tivo, it must be a standalone model.
maharg18 is offline  
post #3 of 3 Old 12-04-2005, 06:48 PM - Thread Starter
Member
 
davidhildreth's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Tempe, AZ
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
thankyou
davidhildreth is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off