pioneer 633 setup - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-01-2006, 08:08 PM - Thread Starter
Newbie
 
tinman52's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have been trying now for 0ne week to setup tv guide. phoned pioneer and tried again after they gave me a code (653214741) to use. but after waiting another 24 hrs still no data on screen. they said there might be another code if this didn't work. my cable box is changing channels constantly when the dvr is turned off. What is happening there?
is there a way to reset the unit so that i can start from the very beginning like when i take the pioneer 633 out the box for the first time. i maybe could have entered something wrong when first setting up machine.
Thanks all help appreciated
tinman52 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-01-2006, 10:55 PM
Advanced Member
 
VideoRoy's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Houston, TX
Posts: 645
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just purchased this same unit a couple of days ago and had similar problems. I reset with the same code but no luck.

I finally figured out that the 633 was appending an ENTER after the channel number and messing up my cable box. Also Pioneer told me that the 633 was probably not compatible with my digital cable.

I connected a second cable line and connected directly to the 633 on RF IN and solved 90% of my problem. TVGOS setup fine and was up a running in about 8 hours but of course I can only record from the analog channels (1 - 99 in my area) using the TVGOS on RF IN. If I want to record digital channels I use L1 with out the IR blaster and just leave the cable box on the correct channel.

Not perfect but most of the shows I want to record on a regular basis are on the 1-99 channels.
VideoRoy is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off