DCT6412 HDMI Problems Continue - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-09-2006, 05:14 PM - Thread Starter
Newbie
 
udaykrao's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
While it appears that Firmware version 12.27 has cleared up a lot of problems with using HDMI on the DCT6412, it appears to have introduced a new one - when the TV is turned on, it comes with no video (sometimes a green screen) and only audio. Cox has replaced the 6412 with no luck. Has anyone else seen this problem and any solutions?
udaykrao is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-16-2006, 11:50 AM
Member
 
Supercar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 39
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a lot of problems with our Motorola DVR box from Comcast. I have gotten the green screen a lot. I have to turn it on and off, unplug it, etc, etc. Sometimes I get a message saying that the display doesn't appear to support the display mode or something to that effect.

That is why I was checking this board. I wanted to be sure it was a problem with the box and not my TV.

I also have audio problems. Somebody was saying that if you hit the cable button and then mute on the remote, it will unmute. I think I've tried this and it doesn't work. The only thing that seems to consistantly turn the sound back on is playing something recorded, then going back to live TV.

How did you upgrade firmware?

-Dave
Supercar is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off