DCT6412 III Turns itself off - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 03-17-2006, 10:15 AM - Thread Starter
Newbie
 
Brosenbaum's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
For over a week my new 6412 turns itself off every 24-48 hours. When off, it won't record. When I turn it back on, my recorded shows can't be found. I then have to disconnect the power and reconnect. Then my recorded shows are listed. Comcast says it's not the box. Anyone ever experience this problem?
Brosenbaum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-19-2006, 12:13 AM
Member
 
btl-a4's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: San Ramon, CA
Posts: 75
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
A few guys have reported the unit turning off on them, but usually not for such a long period of time. I would just return the unit to Comcast and get another one. That is the one advantage to renting the units. I wouldn't be at all surprised if your box was messed up.
btl-a4 is offline  
Old 04-29-2006, 10:40 AM
Member
 
placenta's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 84
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have this exact issue. My same model box shuts off by itself right in the middle of using it. But mine seems to happen when my recordings end. Then i just turn it back on.

Ps, this is the 3rd box of this model i am trying.. at least this one doesnt freeze for 2 mins at a time...
placenta is offline  
Old 05-09-2006, 02:52 PM
Newbie
 
stashblackner's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I experience the turn off after recording problem. I also have a problem when I turn the dvr on i can only get live tv if i go into recorded shows start a show then go back to live tv. haha, it's all so amusing.
stashblackner is offline  
Old 05-09-2006, 02:55 PM
Member
 
placenta's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 84
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
DOOD!! I had that exact problem this week!! I thought my Philips 37" died.. I saw the comcast titel bar on bottom.. but no image.. finally i clicked play to watch one of DVRs while i bummed.. then when i ended I had my TV image back for live TV.. GLAD it wasnt my TVs.. but i got a 4 yr plan on both of them anyway. Both the Philips 37".
placenta is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off