First DVR - quick questions re: Motorola 3412 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-22-2006, 06:44 AM - Thread Starter
Senior Member
 
kmfdm515's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 211
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

I got my first DVR yesterday and the first unit was bad. :rolleyes:

Second unit seems to be working ok, but I have a few questions that I didn't see answered in the 6412/3412 thread.

1) The thing is loud, I am assuming cause it's constantly recording to cache to allow you to pause live tv...is there any way to shut this off? I don't really need any functionality on non-recorded shows if it means the thing would be quieter.

2) Channel changing is way slower than a normal STB, like 2-5 seconds. This just won't work for a channel-flipper like myself. Is this linked to the constant caching? Is there any way to resolve this at all?

Are all DVRs like this? Seems a bit disappointing.

Thanks
kmfdm515 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-25-2006, 07:46 PM
Member
 
btl-a4's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: San Ramon, CA
Posts: 75
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
What software is the 3412 using? Mine has Iguide, and on it there isn't a way to turn the HD off.

As far as the second question. All DVR's are going to flip through the channels alot slower than you are used to. Has to do with the live tv buffer. So your outta luck on that one. 5 seconds however does seem kinda long.
btl-a4 is offline  
Closed Thread Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off