Comcast (Motorola) DCT 3412 optical connection - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 08-23-2007, 03:06 PM - Thread Starter
Member
 
Ponter's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I want to connect an optical digital audio calbe from the DVR to the AVR. Is the green interface labeled Optical spdif the right connection? It is hard to see what would be inserted into that. Thanks.
Ponter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 08-25-2007, 06:39 AM - Thread Starter
Member
 
Ponter's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Ponter View Post

I want to connect an optical digital audio calbe from the DVR to the AVR. Is the green interface labeled Optical spdif the right connection? It is hard to see what would be inserted into that. Thanks.

OK. I have been told that the green thing I referred to is a "dust cover" so to speak and can be either pulled off (which I cannot seem to do) or pushed in (which does not make sense to me). Any thoughts? Or am I on the wrong forum? Thanks.
Ponter is offline  
post #3 of 6 Old 08-25-2007, 08:35 PM
AVS Addicted Member
 
bfdtv's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 13,484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It's been awhile since I've used a DCT3412, but I believe its just typical "dust cover." Just push the optical cable into the connector.
bfdtv is offline  
post #4 of 6 Old 08-26-2007, 07:45 AM - Thread Starter
Member
 
Ponter's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thank you. I just confirmed that. It is also called shutter tht indeed is just pushed in.
Ponter is offline  
post #5 of 6 Old 06-29-2008, 04:36 PM
Member
 
robertpcx's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Eastern Washington, USA
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have this dvr but am not subscribed to comcast, can I use the HDTV tuner in this box as a stand alone HDTV tuner to tune into local HDTV or is this a cable box requireing a subscription to comcast before I can use the HDTV tuner for HD programing.
robertpcx is offline  
post #6 of 6 Old 06-30-2008, 12:54 AM
 
bicker1's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Burlington, MA
Posts: 8,289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
The Motorola DCT-3412 is indeed a cable box. It does not have ATSC tuners, so you cannot use it to tune into local HDTV channels, whether the box is activated or not. The Motorola DCT-3412 was never made available for sale to the public in the United States, so generally MSOs won't activate it. You'll need to get a DVR that supports CableCARD.
bicker1 is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off