Bright House Problems with External Hard Drive - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 02-12-2008, 04:18 PM - Thread Starter
Newbie
 
xsidearmx's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I seem to be having issues that are unique. I attach my hard drive to the 8300HDC and it finds it fine and formats it. The DVR seem to work fine for awhile but then it locks up or reboots. I have tried 3 DVR's and 2 hard drives with no luck. Any one know what maybe going on? I have Bright House of Central Florida
xsidearmx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 02-12-2008, 09:25 PM
AVS Addicted Member
 
bfdtv's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 13,484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Did you use a hard drive recommended in the SA8300 thread in the HDTV Recorders forum?

Many external hard drives do not work reliably with the SA8300.
bfdtv is offline  
post #3 of 6 Old 02-13-2008, 10:19 AM - Thread Starter
Newbie
 
xsidearmx's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes have tried 2 of them from different vendors.
xsidearmx is offline  
post #4 of 6 Old 02-13-2008, 11:02 AM
AVS Addicted Member
 
bfdtv's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 13,484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by xsidearmx View Post

Yes have tried 2 of them from different vendors.

That doesn't answer the question.

Many external drives -- from different vendors -- will not work reliably. Make sure you see the SA8300HD external drive thread and use what they recommend.
bfdtv is offline  
post #5 of 6 Old 02-13-2008, 04:38 PM - Thread Starter
Newbie
 
xsidearmx's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am using the Apricorn dvr Xpander which is stated to be compatible. I also tried Western Digital my expander (which I can not find) and it did not work either.
xsidearmx is offline  
post #6 of 6 Old 08-21-2010, 12:15 AM
Newbie
 
robha19's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi. I've attached a Hitachi 1tb external hard drive to a Scientific Atlanta 8300HDC. It
loads and formats and records. But during playback, it pixelates for about a half second every minute or so. I've tried three different external drives and now today have tried
a second 8300HDC. What's going on here? What do I need to do to get stable
recordings/playbacks?
robha19 is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off