Motorola DVR 6414 - Multiple Location? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 02-17-2008, 12:05 AM - Thread Starter
Member
 
smilepak's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi...

Question....

I have two homes, both using Time Warner.

Home #1 has Time Warner cable TV w/ DVR. I recall all shows on there...

I go to Home #2 (parent home 2 miles away), it has Time Warner Road Runner, no cable TV...

If I bring DVR from Home #1 to home #2, can i watch the recorded show I had on there? Is there a method to do so?

Thanks,
smilepak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 02-18-2008, 06:04 PM - Thread Starter
Member
 
smilepak's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I guess you cant?
smilepak is offline  
post #3 of 4 Old 02-18-2008, 06:49 PM
AVS Addicted Member
 
bfdtv's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 13,484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
You may be able to do it with a UPS power backup.

As soon as the DVR loses power, it requires reauthorization from the cable company.
bfdtv is offline  
post #4 of 4 Old 02-19-2008, 06:40 AM - Thread Starter
Member
 
smilepak's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Interesting concept...haven't thought about that..
smilepak is offline  
Reply Digital Recorders (PVRs) General

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off