Need help with my Panasonic DMR-EH69 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 02-27-2012, 09:45 AM - Thread Starter
Newbie
 
zmann96's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi Guys, I purchased a Panasonic DMR-EH69 about a year ago, I really like the unit for my use. The other day my kids got a hold of the remote and got into settings. I've been trying to reset the unit but my TV screen is rolling and can't see the menu to reset. I read the manual and tried the auto reset but that didn't work. I tried putting in a DVD and the screen stopped rolling for that but I can access anything from there to reset. Can anyone help? Thanks in advance.
zmann96 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 02-27-2012, 01:35 PM
AVS Special Member
 
Church AV Guy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: High Desert, California
Posts: 4,623
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 57
Look at the users manual, page 60, bottom of the page. It says:

To change the setting all at once (PAL!#NTSC)
While stopped, keep pressing [STOP] and [ OPEN/CLOSE] on the
main unit at the same time for 5 or more seconds.

Since the problem went away when you put in an NTSC DVD and played it, I would guess that they might have done a master reset which will (I think) put the machine back into PAL mode. When you played an NTSC DVD, it will putput NTSC signals, even if the mode selected is PAL, so that is a clue.

Luke

Evil is charming and beautiful. It makes you doubt yourself. It asks for one small compromise after another until it whittles you down, and it functions best when no one believes in it.-JOA
Church AV Guy is offline  
post #3 of 5 Old 02-27-2012, 02:10 PM - Thread Starter
Newbie
 
zmann96's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks Luke, I'll try that.
zmann96 is offline  
post #4 of 5 Old 02-27-2012, 03:24 PM - Thread Starter
Newbie
 
zmann96's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I tried that from page 60, still nothing. If I could just get the screen to stop rolling so I could use the remote to set it up it would be fine but the screen is rolling so fast I can't see the change the settings. ?????
zmann96 is offline  
post #5 of 5 Old 02-27-2012, 03:49 PM - Thread Starter
Newbie
 
zmann96's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just got it, put it on AV4 and tried the set and it worked. Thanks again Luke
zmann96 is offline  
Reply DVD Recorders (Standard Def)

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off