input vector color off? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 05-14-2013, 10:38 AM - Thread Starter
Senior Member
 
tvmaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 286
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hi. Using a MDR515H. Input from VHS and OTA antenna seem good, but the vector's from a SageTV HD200 Media Extender seem to be leaning to pink, as opposed to red, in the front 515 input via either S-video or composite from the HD200.

Has anyone else noticed vector irregularities when inputting to the MDR515H, and save for an external TBC for example, is there a way to correct it?

thankd
tvmaster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-14-2013, 10:43 AM
AVS Club Gold
 
wajo's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 14,089
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 38 Post(s)
Liked: 142

Have you tried the rear input (L1)?

 

(Don;t forget to set the Video > Video Input to proper input type.)


PHILIPS HD DVRs | MAG/PHILIPS SD DVDRs* | DVDR/DVR COMPARISONS | POST-DVDR OPTIONS
*Due to the AVS SW change in June 2014, most but not all links in this thread will work if you're not logged in. If you are logged in, links should work if your User CP > Edit Options > Number of Posts to Show per Page is set to 30, the default.
wajo is offline  
Old 05-14-2013, 11:30 AM - Thread Starter
Senior Member
 
tvmaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 286
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by wajo View Post

Have you tried the rear input (L1)?

(Don;t forget to set the Video > Video Input to proper input type.)

yeah, they are set to proper type, or I wouldn't see anything. I haven't swapped inputs yet, i.e. trying the HD200 in the back input. I'll give that a whirl
tvmaster is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off