Magnavox HDD DVD Recorder Issue-Recording with HQ Speed - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 10-12-2013, 09:15 AM - Thread Starter
Newbie
 
classrock's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have had this unit for a couple of months and love it! Normally i use the SP speed setting, but decided to try the HQ Speed. The playback of the recorded show was extremely jumpy. Is there some adjustment I should make it my settings to fix this problem? The recording was made through the unit's tuner (Local HD channel).
classrock is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-12-2013, 11:17 AM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 100 Post(s)
Liked: 132
Quote:
Originally Posted by classrock View Post

I have had this unit for a couple of months and love it! Normally i use the SP speed setting, but decided to try the HQ Speed. The playback of the recorded show was extremely jumpy. Is there some adjustment I should make it my settings to fix this problem? The recording was made through the unit's tuner (Local HD channel).

I have made/make all of my recordings at HQ with a 2160A and 515H. I have never seen this issue.

 

I would try component if you are using HDMI (or visa versa). Magnavox has a very active forum. Try there.

JoeKustra is online now  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off