Magnavox MDR537H New CC Issue (Comcast) - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 12-21-2013, 07:23 PM - Thread Starter
Newbie
 
DWSpiro's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This past week, my MDR537H suddenly stopped showing CCs. But, if I enable CC on my TV (Philips), the CCs show up - still running the Comcast signal through the DVR and then into the TV. So it isn't a different wire or different signal - it's the same thing. Haven't changed anything with the wiring or the options on the DVR. Channels are coming through a Comcast box into L1 (have also tried running a coax from the box into the DVR and tuning to Analog Channel 3 - no difference).

Before someone asks, yes, obviously getting the CCs on the TV is still a good thing. However, I record many things for a friend who doesn't have built in CCs on his TV, so to burn them directly into the program with the MDR537H has been great.

Any idea what CCs would be stripped in the DVR but not in the TV? That doesn't seem possible, so I'm thinking its something in the connection or the settings. Progressive Scan is off, have tried all the CC services, not connecting with HDMI. I'm stumped!

And, by the way, called Funai and they were no help....
DWSpiro is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off