Sony HT-SS2300 info thread... - Page 27 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #781 of 791 Old 07-26-2010, 05:47 PM
Newbie
 
Yerbolat's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Did you check the polarity of your sub?
Mine is always at -5,-10 and still shakes the room.
Yerbolat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #782 of 791 Old 08-18-2010, 08:01 AM
Newbie
 
HMCTC's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone know what I need to hook up a WII to this system? There are not RCA input jacks in the back.
HMCTC is offline  
post #783 of 791 Old 08-18-2010, 08:07 AM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 122
Quote:
Originally Posted by HMCTC View Post

Does anyone know what I need to hook up a WII to this system? There are not RCA input jacks in the back.

Hi HMCTC, connect Wii to Tv (video and audio) and then connect "Audio OUT" from Tv to receiver (either via Optical cable or RCA cables (red & white).
JChin is offline  
post #784 of 791 Old 08-18-2010, 11:24 AM
AVS Special Member
 
samsurd2's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Central Coast of CA
Posts: 3,446
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by HMCTC View Post

Does anyone know what I need to hook up a WII to this system? There are not RCA input jacks in the back.

Huh? There are 3 sets of stereo (red/white) RCA inputs on the back of the HT-SS/SF2300. See here (http://www.nintendo.com/consumer/sys...na/setupAV.jsp) and here (http://www.nintendo.com/consumer/sys...nalSpeaker.jsp) for hook-up help from the Wii website. Also, if you have the Wii Component Video cable, here's help with that (http://www.nintendo.com/consumer/sys...Components.jsp).
samsurd2 is offline  
post #785 of 791 Old 08-19-2010, 03:51 AM
Newbie
 
HMCTC's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Red and white yes but no yellow. Does it go in the coax in jack?
HMCTC is offline  
post #786 of 791 Old 08-19-2010, 05:14 AM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 122
Quote:
Originally Posted by HMCTC View Post

Red and white yes but no yellow. Does it go in the coax in jack?

No, this unit does not have RCA (yellow) video input. Connect the Wii to Tv and run audio out of Tv to receiver (see my above post).
JChin is offline  
post #787 of 791 Old 08-31-2010, 01:31 PM
Newbie
 
johnsona0's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Has anybody had problems with HDCP Handshake problems with this receiver? I got one a while ago and seem to have a problem with the sound defaulting to stereo PCM 48khz. I have a Motorola DCX3400-M cable box, an ASUS O!play media player and a Samsung Bluray player running through this (on HDMI) to a Samsung LN52A650 TV.

The BD player works fine, but the cable box and the media player keep showing stereo audio. Sometimes by changing inputs and power cycling I get digital audio but it is a major PITA. looking for any help.
johnsona0 is offline  
post #788 of 791 Old 09-28-2010, 07:54 AM
Member
 
Travis8214's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Irvine, California
Posts: 164
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Not sure if anyone knows the answer, but will this receiver pass through checkerboard 3d to my DLP? I'd be using a Panasonic BDT100, for example. Would I be able to get 5.1 from the speakers and 3d (checker) passthrough to the tv?

I ask because if not, I'd have to get a BDT300, and the price difference is at least $50

EDIT: whoops never mind saw someone already answered
Travis8214 is offline  
post #789 of 791 Old 11-02-2010, 03:25 PM
Newbie
 
Epic81's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a problem with my receiver (HT-SS2300). One day, the digital display on the front of just stopped working. The receiver still operates fine, as far as I can tell. Video and sound still come out. However, I cannot navigate through any of the menus because of being 'blind' (figuratively speaking), which is VERY frustrating. The receiver is about 2 years old.

Has anyone experienced this? Is there an answer to this?
Epic81 is offline  
post #790 of 791 Old 06-20-2011, 07:59 PM
Member
 
DLV975's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by tcramer View Post


I thought that too but it's never happened with my Tivo HD and I've tried both in all three inputs. One person said it happened to them too.

Hey I know this is an old thread but I have this this problem as well.
My center speaker does not work sometimes when using my ps3.
Did you figure out the problem??
DLV975 is offline  
post #791 of 791 Old 07-27-2012, 05:57 AM
Advanced Member
 
tcramer's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Madison, WI
Posts: 678
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by DLV975 View Post


Hey I know this is an old thread but I have this this problem as well.

My center speaker does not work sometimes when using my ps3.

Did you figure out the problem??


I just happened to see this...13 months after posted. I have that same problem on occasion when watching Blu-rays and I still don't have a solution. Really no idea what causes it, but it comes and goes intermittently through a few movies.

tcramer is offline  
Reply Home Theater In A Box

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off