Sony Unveils HT-CT 500... - Page 50 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1471 of 1482 Old 05-01-2010, 12:39 AM
Newbie
 
bobbycreekwater's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got my CT-500 today after hearing all the good things about - even with the other issues I've heard. Got my CT-500 for a cool $200 from B&H Photo *used* (didn't seemed used as it was still packaged and had no signs of usage) I will say that I'm very impressed with this unit and for its purpose its great!
bobbycreekwater is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1472 of 1482 Old 05-01-2010, 10:10 AM
Member
 
Swiftks's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well, here are Sony's new sound bars... Hope they release a problem free unit this time, although I still have never had a problem with my CT500. *Knock on wood* Guess this is the end of the CT500 thread, except for a random problem or question here or there.


http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...7&N=4294955644
Swiftks is offline  
post #1473 of 1482 Old 05-02-2010, 12:01 AM
Member
 
magic8796's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is there a way to connect headphones (wired or wireless) to this system? Thanks!
magic8796 is offline  
post #1474 of 1482 Old 05-02-2010, 12:03 AM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,526
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 86 Post(s)
Liked: 132
Quote:
Originally Posted by magic8796 View Post

Is there a way to connect headphones (wired or wireless) to this system? Thanks!

Hi magic, again the answer is still no on this unit also, reason is the same as CT-100.
JChin is offline  
post #1475 of 1482 Old 05-02-2010, 12:11 AM
Member
 
magic8796's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks. I found this in an Amazon review. What do you think?

"There is no headphone jack. I was disappointed but I forgot to check on this before I purchased the Sony System. Since my TV doesn't have a headphone jack either, the only solution that I could come up with is to throw more money at it: purchase the Sony EZWT100 transmitter (mounts in the back of the sub) and the AIRSA10 receiver. The receiver is wireless and has a headphone jack. Works great for me."
magic8796 is offline  
post #1476 of 1482 Old 05-02-2010, 01:01 AM
Senior Member
 
l3ftonm3's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 309
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Swiftks View Post

Well, here are Sony's new sound bars... Hope they release a problem free unit this time, although I still have never had a problem with my CT500. *Knock on wood* Guess this is the end of the CT500 thread, except for a random problem or question here or there.


http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...7&N=4294955644

When this comes out we need to get a side by side comparison of it against the Pioneer sb300 soundbar. I have money in hand but will play the waiting game again to see which comes out on top.
l3ftonm3 is offline  
post #1477 of 1482 Old 05-03-2010, 07:47 AM
Member
 
hammettjr's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All, I've had the CT-500 for 2 days now, and have a couple questions that I haven't seen discussed here.
1) My Samsung BR player has the speaker options below - when I was using the TV speaker I had Front = Large and everything else off. What is the ideal setting for the CT500?

Front = Large/Small
LFE = On/Off
Center = None/Large/Small
Surround = None/Large/Small
Surround = None/Large/Small

2) I have the BR player set to PCM (as suggested), do I also want "PCM Down Sampling" on?

3) When I'm watching BR, I currently have it set to Movie, and Center +3. What impact, if any, will this have when listening to FM radio? Should I adjust the settings each time I switch inputs?

Thanks,
Matt
hammettjr is offline  
post #1478 of 1482 Old 06-04-2010, 01:25 AM
Senior Member
 
nito3's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 244
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
FYI !!!! IN AMAZON THEY HAVE TWO CT500 FOR UNDER $300 AND $250. iN GREAT LIKE NEW CONDITION,NOT BAD
nito3 is offline  
post #1479 of 1482 Old 10-10-2010, 07:35 AM
Newbie
 
ahahnu's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've had my HT-CT500 for about a year now and just yesterday I received a message in the lower corner of my Sony tv. Ofcourse it was too quick for me to really see what happened. Now when using my universal remote (from Comcast) when pressing volume it affects the TV, not the CT500. Samething with the all on/off buttons. Also with my blue ray player, also Sony. It seems like I have lost my "Bravia Sync." I have to use the CT500's remote to change anything.

Anyone know why this is happening?
ahahnu is offline  
post #1480 of 1482 Old 10-11-2010, 07:39 PM
Member
 
Swiftks's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Wow, its been a while since I posted on this forum... shame, b/c I love my ct500 so much! Anyway, have you tried going into the setting on both your Sony tv and the CT500 and made sure that control for HDMI is on (aka Bravia Sync), maybe something caused it to turn off?????
Since you have a Sony tv, you might also want to check that your audio system is selected for the Audio and not the tv. The easiest way I know to do this is as follows: With all your components ON (i.e. tv, CT500, etc.) use the Sony tv remote if you have it, select Options -> Speakers -> Audio System.
Hope this helps. Glad to post here again! Long Live The CT500!!!!
Swiftks is offline  
post #1481 of 1482 Old 10-19-2010, 11:14 AM
Newbie
 
ahahnu's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks, but since I've posted I have it more narrowed down. It's the TV. It doesn't see or recognize the CT500. It sees the blu ray that passes thru the CT500 and I can Sync that, but not the external speakers.

It used to be great, one button, it all goes on. Now it's three remotes. I also used to be able to point the cable remote at the tv and it adjusted the volume, not now, I have to used the CT500 remote. Very annoying since it was so convenient before.
ahahnu is offline  
post #1482 of 1482 Old 02-01-2013, 09:55 AM
Newbie
 
Jaharg's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Canton, MI
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I know this thread has been dormant for a while but it is the one that helped me make the choice of buying a CT500 2 years ago.
But now I am getting into streaming. I just bought a Roku 2 XS for the Netflix 1080p and Doby DD 5.1 streamming capability.
Does anyone know if the CT 500 will handle this and play it well…
My setup:
Sammy PN58B860
Panny BD60
Sony HT CT 500
Roku 2 XS
All HDMI ins to the CT500
One HDMI out from CT 500 to the Sammy
Thanks
Jaharg is offline  
Reply Home Theater In A Box

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off