HELP! SONY HTSS370, No Picture, only Audio - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-20-2011, 07:45 PM - Thread Starter
Newbie
 
powersafterhours's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello everyone, I haven't found much help on this topic using the search so I figured I'd post...

I just recently bought the ss370 system and tried to hook it up to my Philips 42PF9631D 42in Plasma (the one with ambilight). My tv software is up to date, and I have a scientific atlanta TWC cable box and ps3.

Using HDMI cables i hooked up my cable box and ps3 to the ss370 receiver, and led the HDMI out from the ss370 to an HDMI input on my tv. I am not seeing any video for either device, but I'm hearing audio on ALL inputs on the tv (eg changing from the correct HDMI to another, I still hear the audio). I tried reaching out to both Sony and Philips and neither was helpful at all. Hopefully someone here can help me solve this problem!

Thanks in advance for your help
powersafterhours is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-20-2011, 07:59 PM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,423
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
Liked: 122
Hi powersafterhours, try setting the cable box and PS3 to a lower resolution, 720p or 1080i.
JChin is offline  
Reply Home Theater In A Box

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off