Sony BDV-N790W problem surround speakers - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 06-10-2012, 04:18 AM - Thread Starter
Newbie
 
kojtl1000's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

We just relocated to the US and had to buy everyting all over again, which is kinda fun smile.gif. One of the things I bought was the Sony BDV-N790W with the wireless surround speakers (we do not have the possibility to get wired speakers up in our rental house.
However, I have a problem with these. They only produce a proper sound when the sound mode is on 'Auto'. When playing music from the iPhone f.e. leaving the sound mode in 'Music', only the right surround speaker produces a little sound, the left does not do anything.
I did the calibration with the calibration mic already a few times and this was succesful every time, playing proper sound out of each speaker. I did the network update, so the set is on the latest firmware. I tried setting the RF channel to all different settings, but no result. Always the same problem. Again, all speakers work fine when calibrating.
I must be doing something wrong, but I don't know what.

Can you guys please help me, otherwise I think I have to return this set, which I don't want to do because of the hassle.

Thanks a lot.
kojtl1000 is offline  
Reply Home Theater In A Box

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off