5.1 Speaker to Laptop doesn't work !! (only front left+right work) - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-13-2013, 10:28 PM - Thread Starter
Newbie
 
lemon2ade's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

I bought 5.1 JBL Surround Speaker and connected to Marantz Receiver. I used HDMI cord to connect to my laptop, but only the front left and front right speakers are working. (My central speaker, rear left and rear right speakers, subwoofers are not working). BTW, Im trying to use surround speaker with my laptop--not TV just for your reference.

Can anyone help? Here are the process I went through so far:

I am Windows 7 user.

1. I went to Control Panel
2. Hardware and Sound
3. Sound
4. clicked on mariantz-AVR (Configure)
5. Surround for Audio channels.
6. Went through all speaker testings

When I tested my speakers through the speaker set-up, all 6 speakers (including the subwoofer) worked just fine. It made all the "ding-ga-dong" sound. I don't know how many times I've gone through this to make them all work.

Yet, when I played the movie Lord of the Rings, or any music through Windows Media Players or any different media programs, only the front left and right speakers worked.

For sub-woofer, I don't think it's working fine because when I increase the volume of the subwoofer, it increases the base from the front left and right speakers, but the sub woofer won't produce the sound directly.

Please help!!
lemon2ade is offline  
Reply Home Theater In A Box

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off