man of steel z+ audio skipping - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-12-2013, 05:42 PM - Thread Starter
Newbie
 
Mark Dymek's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Boston MA
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anyone else hear the audio skipping in the z+ app? also as for 11.1 don't notice any difference. is the app bugged?
Mark Dymek is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-13-2013, 06:51 AM
Senior Member
 
JD NC's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 269
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 40
I heard reports of the music skipping if it was playing in the background while using another app. If it's happening while in the foreground, try quitting background apps.

I heard a difference with the DTS versions but it wasn't as dramatic as the demo with zimmers' voice coming from the different "speakers." The DTS version had fuller bass, and I heard a few cool directional effects, but that's about it.

Also, I'm a broken record on this (see my thread below), but be sure that you don't delete the app on your phone if you downloaded the full album using the redemption code - if you delete the app, the DTS tracks are gone forever, and you can't redownload.

JD NC is offline  
Reply Surround Music Formats

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off