q150 sub - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-15-2012, 08:50 AM - Thread Starter
Newbie
 
musicaudio's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hi new to forum just purchase used sub it played for 1 hr then went dead ck fuse its fine no power light is on any suggestions Thanks
musicaudio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-15-2012, 08:57 AM
AVS Addicted Member
 
cel4145's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 16,183
Mentioned: 30 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2398 Post(s)
Liked: 2781
I know this is not the answer you are looking for, but I would try to return it.

Your questions are answered: Speaker FAQ
Living room HT: Energy RC-50, Ascend Sierra Horizon w/RAAL, Ascend Sierra 1, PSB Imagine XA | PSA V1500 and CHT SS 18.1 | Denon X4200W | modified Dayton SA1000
Other rooms: CBM-170 SE | SVS SB-1000 | Audio-GD NFB-11 | Parasound Zamp | JBL LSR305
Headphone & Portable AKG K7XX | NAD HP50 | AKG K550 | Soundmagic E50 & E80 | DX50 | E12 | X1
cel4145 is online now  
post #3 of 3 Old 07-15-2012, 03:00 PM
AVS Special Member
 
JimWilson's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Somewhere in New Joisey
Posts: 6,436
Mentioned: 25 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1174 Post(s)
Liked: 1410
Quote:
Originally Posted by cel4145 View Post

I know this is not the answer you are looking for, but I would try to return it.

+1

Why bother jerking around with it? An hour doesn't really constitute a functioning device in my opinion.

If you take yourself too seriously, expect me to do the exact opposite
JimWilson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Subwoofers, Bass, and Transducers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off