Bad Subwoofer? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-15-2012, 04:54 PM - Thread Starter
Newbie
 
kallx's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just got a Polk S505 from newegg, and have had it for about a week and I notice when it hits down there is a squeaking coming from the back panel. Not sure what it is has anyone else had this problem?


Kall
kallx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-15-2012, 06:20 PM
AVS Addicted Member
 
cel4145's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 11,274
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 68 Post(s)
Liked: 648
Your subwoofer has a rear slot port. If it's happening when running it very loud, could be the air escaping out the port. That's common with some ported subs to make some port noise when very stressed.

But you say the back panel. Is the squeaking coming instead from around the amp plate?

cel4145 is offline  
post #3 of 3 Old 07-16-2012, 07:19 AM - Thread Starter
Newbie
 
kallx's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yeah its some where behind the amp plate but you can hear it comming from the port too and its very noticiable not just a little sounds like a squeaky door everytime it hits.
kallx is offline  
Reply Subwoofers, Bass, and Transducers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off