Something is off with my Paradigm UltraCube 12.... - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-06-2012, 05:28 AM - Thread Starter
Newbie
 
raschkec's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a Paradigm UltraCube 12 hooked up through my Denon 3312. I've configured the system using the audyssey system. But I'm getting what I believe are odd behavior. Basically it almost sounds as though the sub is playing sounds higher than what it is supposed to (ie the higher frequencies) and not limited to just the low ones. By no means do I think it's playing all but it just sounds odd. Wondering if something is wrong, and what I should do to resolve?

Any help would be appreciated.
raschkec is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-06-2012, 05:49 AM
AVS Special Member
 
eljaycanuck's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 5,089
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 43 Post(s)
Liked: 471
Perhaps Audyssey has set the crossover(s) too high. What is it (are they) set to?
eljaycanuck is offline  
Reply Subwoofers, Bass, and Transducers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off