JBL PB12 output issue - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-12-2013, 01:33 PM - Thread Starter
Member
 
StiCy's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just picked up a used JBL PB12 off craigslist. When I hooked it up there is hardly any sound coming from it. The previous owner had the volume turned way down, almost to 0. I turned up the volume and there was not much low end and the bass got really boomy, and not any deeper. When I have my klipsch ksw-12 hooked up and everything is fine. Plenty of low end bass. However the klipsch is only rated at 105w and the JBL is 250W. I know the JBLs had issues with the amps, so that may be part of the problem. I didnt think that the 105w klipch would beat the 250w JBL as far as sound output goes. As far as settings go the JBLs volume is set around 10 o'clock and the cossover is turned all the way up. I let my denon 1016 handle to crossover. My main speakers are crossed over at 80.
StiCy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-12-2013, 01:46 PM
AVS Addicted Member
 
Bond 007's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cincinnati, OH
Posts: 11,834
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 108 Post(s)
Liked: 823
Ouch. Not the best idea to buy a used sub with known amp and circuit board issues. Hope you get it sorted out.

No, Mr. Bond. I expect you to die!
Bond 007 is offline  
Reply Subwoofers, Bass, and Transducers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off