D-vhs Connection Problems - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-07-2004, 05:54 AM - Thread Starter
mikegee's Avatar
Join Date: Mar 2003
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
OK..here it is...mot 6208 connected to pioneer media reciever through firewire..Ilink. when i access i link devices through the pioneer 9110 pro screen.........no device found. the only way i can get the mot pvr to be seen is to loop the devices, and i know this isn't the only way. if i connect the mitsi. d-vhs to the mot and also to the media reciever, then the device is recognized and i can use it with no problem. But i know this is not the way this connection was designed..to be looped in that way. What am I missing? should i try to connect via the comp. connections and see if i can go back to only the single firewire? I am stumped.

thanks for any ideas

mikegee is offline  
Sponsored Links
Closed Thread HDTV Software Media Discussion

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off