Plex Hulu Plug in - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 08-27-2010, 10:35 AM - Thread Starter
Senior Member
 
wvick's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Southern Cal
Posts: 248
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone having issues with the Hulu plug in on Plex? All I'm getting is the audio and no video at all. I do have my log in and password set up and can access the Hulu menu just fine. Any ideas?

Thanks!
wvick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 08-31-2010, 01:37 AM
Advanced Member
 
lovekeiiy's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 995
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 29
I personally haven't used it in quite some time. It worked fine for me, overall. I just did not like the fact it didn't use my default resolutions (set on Hulu.com) which I always set to the highest available. I use the Hulu desktop app.

No video? Are you getting video for other online video apps? What about Hulu.com or the Hulu desktop app? From the brief information, I'm thinking it's the machine or a video driver issue.
lovekeiiy is offline  
post #3 of 5 Old 08-31-2010, 05:15 PM
Advanced Member
 
madSkeelz's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 728
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Plex [even today's .9 release] still doesn't get along well with Flash 10.1. One of the common symptoms is audio without video. Downgrade to Flash 10.0, and you should be ok. [The Plex forums have links to older versions of Flash for download.]

--
-mS
madSkeelz is offline  
post #4 of 5 Old 09-02-2010, 06:17 PM - Thread Starter
Senior Member
 
wvick's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Southern Cal
Posts: 248
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the tip, I will give it a try.
wvick is offline  
post #5 of 5 Old 09-09-2010, 05:35 AM - Thread Starter
Senior Member
 
wvick's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Southern Cal
Posts: 248
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by madSkeelz View Post

Plex [even today's .9 release] still doesn't get along well with Flash 10.1. One of the common symptoms is audio without video. Downgrade to Flash 10.0, and you should be ok. [The Plex forums have links to older versions of Flash for download.]

It worked! Thanks!!!
wvick is offline  
Reply HTPC - Mac Chat

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off