Poblem with i1Display Pro - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 06-08-2012, 02:07 PM - Thread Starter
Newbie
 
RYMAJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi, I need some advice on this.
I bought the i1Display pro, 2 moths ago. Installed the software and made my first calibration with no problem at all.

Yesterday I finally got my EIZO ColorEdge dsiplay , so I wanted to calibrate it, but the problems started.
First the i1Profiler didnt recognize the i1Display . Then after plugin and unplugin the hardware, it did.

At that point I thought the problems were over but not. Everything were just fine until I ran the calibration test. It began ok, but 1 minute later, the test stopped and a messaged appeared "Unkown error" with a yellow exlamation mark and a red question mark.
So I tried to restart the software, then the PC, but then it didnt recognize it again!.

I repeated all the procees again with the same result, it crashed every time the calibration began, and then it didnt recognize the hrdware.

Ive already unistalled and re-installed everything.
I tried to look on the Device manager if something were in conflict with the USB drivers but everything seems to be right. I mean ther are no exclamation marks.

What can I do?
I have a PC W7 64bits
RYMAJ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-09-2012, 02:20 AM
Member
 
AV-Freak's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 140
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Why do yo want to calibrate your ColorEdge with iProfiler?!

iProfiler does not use the internal LUT of the Eizo CG series.

You have to use the right software - like ColorNavigator, which you get free with your monitor or other software which does use the internal monitor LUT like Basiccolor, ....
AV-Freak is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off