Convergence problem!!! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-01-2005, 07:27 AM - Thread Starter
Member
 
Mr.Inzane's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 173
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 10
First I properly set up the convergence on an HDTV, after I turn on my Progressive scan dvd player the converged reds and blues get out of the grid forcing me to converge again, I thought maybe Progressive scan was the problem or could be my power supply.

This really annoying me, and really neeed help. :confused:

Any help is appreciated.
Mr.Inzane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-01-2005, 04:51 PM - Thread Starter
Member
 
Mr.Inzane's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 173
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 10
please
Mr.Inzane is offline  
post #3 of 3 Old 10-01-2005, 11:03 PM
AVS Addicted Member
 
krasmuzik's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: NewPort, VA
Posts: 11,270
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Do you have AVIA - you might be having a chroma delay problem instead.
krasmuzik is offline  
Closed Thread Display Calibration

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off