Service Menu Access Codes : Official Request Thread - Page 4 - AVS Forum
Forum Jump: 
 1Likes
Reply
 
Thread Tools
post #91 of 1347 Old 03-25-2006, 08:05 AM
AVS Special Member
 
kjohn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Out Yonder
Posts: 1,450
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks I will check under what heading is it under.

KJ
kjohn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 1347 Old 03-25-2006, 08:17 AM
AVS Special Member
 
kjohn's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Out Yonder
Posts: 1,450
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Found the post but taking the remote apart is not going to work.

KJ
kjohn is offline  
post #93 of 1347 Old 03-25-2006, 03:30 PM
Member
 
Joe Schmuck's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Jacksonville, FL
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looking for the service menu of the P42HDTV10A model. There is also a telephone type connection (RJ-45) labeled "Service" and I expect it to be a serial connection. This being a very new TV I don't know if anyone has tried to access the TV through this connection.

Thanks,
Joe
Joe Schmuck is offline  
post #94 of 1347 Old 03-25-2006, 07:36 PM
Newbie
 
FaTalist's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've heard there is no service code for a Viewsonic n2750w, If there is one and someone knows it could someone shoot me an e-mail??? I would bow down to you like a god
FaTalist is offline  
post #95 of 1347 Old 03-26-2006, 05:03 PM
Newbie
 
Brian_'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can someone please PM me the service menu for a Westy LVM-37W1.

Thx.
Brian_ is offline  
post #96 of 1347 Old 03-29-2006, 02:45 PM
AVS Special Member
 
pdawg17's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Cali
Posts: 1,783
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by Joe Schmuck View Post

Looking for the service menu of the P42HDTV10A model. There is also a telephone type connection (RJ-45) labeled "Service" and I expect it to be a serial connection. This being a very new TV I don't know if anyone has tried to access the TV through this connection.

Thanks,
Joe

No one even has the code for the P50 model...I'm sure it's the same code...please - someone help us!
pdawg17 is online now  
post #97 of 1347 Old 03-29-2006, 04:18 PM
Member
 
Joe Schmuck's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Jacksonville, FL
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by pdawg17 View Post

No one even has the code for the P50 model...I'm sure it's the same code...please - someone help us!

Well I'm certain some TV Technician has it or can get it. If I come up with it I will post it. Just have to ask a buddy to see if he can lay his hands on it.
Joe Schmuck is offline  
post #98 of 1347 Old 03-30-2006, 09:26 AM
AVS Special Member
 
pdawg17's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Cali
Posts: 1,783
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by Joe Schmuck View Post

Well I'm certain some TV Technician has it or can get it. If I come up with it I will post it. Just have to ask a buddy to see if he can lay his hands on it.

Over on the P50 thread, someone has figured out how to get into the factory menu...there isn't much there though...do some tvs have more than one menu (ie factory menu and service menu) or should everything be in one place?
pdawg17 is online now  
post #99 of 1347 Old 03-30-2006, 12:47 PM
Member
 
Joe Schmuck's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Jacksonville, FL
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by pdawg17 View Post

Over on the P50 thread, someone has figured out how to get into the factory menu...there isn't much there though...do some tvs have more than one menu (ie factory menu and service menu) or should everything be in one place?

Sound & Vision Magazine said there wasn't much there also.
Joe Schmuck is offline  
post #100 of 1347 Old 03-30-2006, 02:17 PM
AVS Special Member
 
pdawg17's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Cali
Posts: 1,783
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by pdawg17 View Post

Over on the P50 thread, someone has figured out how to get into the factory menu...there isn't much there though...do some tvs have more than one menu (ie factory menu and service menu) or should everything be in one place?

Update: I've been told by an online reviewer of the P50 that the code on the P50 thread is not the correct one for calibration...so us P50 owners are still looking for the right code
pdawg17 is online now  
post #101 of 1347 Old 03-30-2006, 10:30 PM
Newbie
 
aegies's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i've just spent hours searching for service menu codes for the viewsonic n2750w without any luck; could anyone possibly PM me these codes if they have them? i'd really appreciate it.
aegies is offline  
post #102 of 1347 Old 04-03-2006, 07:29 AM
Member
 
stick30's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 181
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone have the service menu access process for the Sharp LC-32D40U?

TIA
stick30 is offline  
post #103 of 1347 Old 04-07-2006, 05:26 AM
Member
 
Flyinace2000's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
service codes for Westinghouse LVM-37w1? Are they available?

MORE PIXELS!!!
Flyinace2000 is offline  
post #104 of 1347 Old 04-07-2006, 05:52 PM
AVS Special Member
 
Hakemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,009
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Anyone got the service menu codes for a Prima HT2778P?

I know that this model came in atleast 2 different versions, and each one has different service menu key sequence...
Hakemon is offline  
post #105 of 1347 Old 04-07-2006, 09:16 PM
Newbie
 
cepto's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've been looking for the service menu access code for my Insignia TV04927 tv. U've tried all sorts of combinations with the hidden buttons and haven't been able to find one that works. Anybody know the access code for this tv?
cepto is offline  
post #106 of 1347 Old 04-10-2006, 10:12 PM
Senior Member
 
jman069's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 215
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Could someone PM me with the codes to get into the Westinghouse LVM-42W2 LCD? Thanks

jman069 is offline  
post #107 of 1347 Old 04-13-2006, 11:02 AM
Newbie
 
dettrittus's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm looking to get to the service menu of the polaroid 3701, anyone can help?
dettrittus is offline  
post #108 of 1347 Old 04-14-2006, 11:52 AM
AVS Special Member
 
jmschnur's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: VA MD DC area
Posts: 2,940
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
I am looking for the codes for the new Panasonice 9th genration 50x60u. Is it the same as previous.

I am also looking for the service manual.

Joel
jmschnur is offline  
post #109 of 1347 Old 04-14-2006, 04:02 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 5,868
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jmschnur View Post

I am looking for the codes for the new Panasonice 9th genration 50x60u. Is it the same as previous.

Yup.

Quote:


I am also looking for the service manual.

Joel

Me too.

No one seems to have it yet.



__________________________________
BruZZi's Panasonic Plasma FAQ bruzzi.ws
Lots of info for all Plasmas in general.
BruZZi is offline  
post #110 of 1347 Old 04-17-2006, 12:05 AM
Newbie
 
rickst29's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Reno, NV
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Panny Plasma TH-42PD50U... I need help to cut overscan by as much as I can.

I'm having trouble selecting an adjustment category. The 'tip from jgrossi' on keohi says that I should press an ACCESS button on the remote, together with CU or CD. But, my remote has no such button... and, if I press CU or CD, even holding any of several buttons I guessed at, it only switches the TV from Component-1 to CATV, and literally tries to change the channel (CATV isn't even connected).
So, I'm stuck adjusting only the number below the 'Gain' Item, original setting 200. (Lowering this number slightly, to 1F0, had no effect on the image size). I can't get to the 'Picture', 'Ymax', or other categories.

Buttons I've got include TV/Vid (definitely not it), Sleep, Exit, Mute, Aspect, Favorite, Recall, Menu, Return, and the round wheel VD/CU/VU/CD with 'OK' in the middle. Down under the numeric buttons Ive got an 'R-Tune' and a 'Prog'. 'Prog' shows a minus sign in the button. Down at the bottom, there's DVD/VCR CU and CD, plus an 'Open/Close'. I tried a bunch of 'em, but not every last one. Gave up and came here to ask for help.

And finally, I don't understand the 'Exit' instructions, 'use the DOWN button to select the ID mode...". What is 'IIC mode' versus 'ID' mode? (Since my CD button only changes the channel, I can't see what this means by doing it.)

Thanks in advance!
rickst29 is offline  
post #111 of 1347 Old 04-17-2006, 05:42 AM
Senior Member
 
NefariousOne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: San Diego
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looking for the Panasonic PT-56DLX25 codes.

Ive checked the Keohi site under the panasonic secion... there is a PT56 series set of instructions.. which did not seem to work.

Hello Moto!
NefariousOne is offline  
post #112 of 1347 Old 04-17-2006, 09:05 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
BruZZi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 5,868
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by rickst29 View Post

Panny Plasma TH-42PD50U... I need help to cut overscan by as much as I can.

rickst29, those codes are for the Commercial Displays. The Consumer Models use different codes:

http://www.bruzzi.ws/plasma-faq/showthread.php?t=23

But unfortunately Panasonic removed the option to adjust overscan on the 50/500U Models. So there's nothing you can do.


Quote:
Originally Posted by NefariousOne View Post

Looking for the Panasonic PT-56DLX25 codes.

Ive checked the Keohi site under the panasonic secion... there is a PT56 series set of instructions.. which did not seem to work.

Try the new codes at the above link



__________________________________
BruZZi's Panasonic Plasma FAQ bruzzi.ws
Lots of info for all Plasmas in general.
BruZZi is offline  
post #113 of 1347 Old 04-17-2006, 09:18 AM
AVS Special Member
 
jmschnur's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: VA MD DC area
Posts: 2,940
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Does the serivce manual for the 50U displays provide the information required to do an RGB alignment with color facts and and good spectomoeter for the 60U plasmas?

Has anybody aligned the 60Us- RGB contrast and birightness to bring it closer to 6500 between 10 and 100 IRE?

Joel
jmschnur is offline  
post #114 of 1347 Old 04-17-2006, 09:44 AM
Senior Member
 
NefariousOne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: San Diego
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by BruZZi View Post

rickst29, those codes are for the Commercial Displays. The Consumer Models use different codes:


But unfortunately Panasonic removed the option to adjust overscan on the 50/500U Models. So there's nothing you can do.
Try the new codes at the above link


Thanks for the quick response... Will try and respond with findings.

Hello Moto!
NefariousOne is offline  
post #115 of 1347 Old 04-18-2006, 05:54 AM
Member
 
pfcspengler's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
could anyone help me get into the service menu on an Insinga NS-30HTV (30" 1080i CRT) -- the instuctions in the list don't matter.
pfcspengler is offline  
post #116 of 1347 Old 04-20-2006, 06:19 AM
Senior Member
 
NefariousOne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: San Diego
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by BruZZi View Post

rickst29, those codes are for the Commercial Displays. The Consumer Models use different codes:

http://www.bruzzi.ws/plasma-faq/showthread.php?t=23

But unfortunately Panasonic removed the option to adjust overscan on the 50/500U Models. So there's nothing you can do.




Try the new codes at the above link



__________________________________
BruZZi's Panasonic Plasma FAQ bruzzi.ws
Lots of info for all Plasmas in general.


Ok ive had some time to try the codes at the link - both did not seem to work. I think my model TV is the pain of the bunch .

Any Ideas?

Hello Moto!
NefariousOne is offline  
post #117 of 1347 Old 04-21-2006, 05:57 AM
Newbie
 
laurenskye's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Muskegon, MI
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can I get the code for Akai pdp5016h. I've tried all the Akai and Samsung codes and any others I could think of and none work. Thanks.
laurenskye is offline  
post #118 of 1347 Old 04-23-2006, 07:53 PM
Member
 
enemywithin's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Vernon, NJ
Posts: 104
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone have the service menu codes for the Pioneer 614MX plasma?
enemywithin is offline  
post #119 of 1347 Old 04-24-2006, 05:57 AM
Newbie
 
fvnktion's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello, just trying to get access to the service menu for Benq PB6240. Thank you
fvnktion is offline  
post #120 of 1347 Old 04-24-2006, 10:53 AM
Newbie
 
mmveit's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can you please PM me with the Service Menu Code for the Pio PRO-1130.

Also, If you happen to have the service manual, I would really appreciate it.

Thanks
mmveit is offline  
Reply Display Calibration

Tags
Sharp Aquos , Sharp Quattron Tv

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off