Service Menu Access Codes : Official Request Thread - Page 43 - AVS Forum
Forum Jump: 
 1Likes
Reply
 
Thread Tools
post #1261 of 1347 Old 10-02-2012, 04:51 PM
Newbie
 
parkman's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looking for someone to PM me service codes for Panasonic G10 thank you
parkman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1262 of 1347 Old 10-03-2012, 06:25 PM
Newbie
 
nkduy's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Bros, I'm looking for services menu access code of TCL L42E5300F.
Please PM me.
Thank you very much.
nkduy is offline  
post #1263 of 1347 Old 10-15-2012, 09:35 AM
Newbie
 
cyarbrough's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
May I please have the the access code for the Vizio XVT553SV?

Thanks
cyarbrough is offline  
post #1264 of 1347 Old 11-03-2012, 03:40 PM
Member
 
HyperC's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I still what to know how to access my service menu TOSHIBA L6200U....I thought the forums were supposed to help people $5 paypal?
HyperC is offline  
post #1265 of 1347 Old 11-26-2012, 10:43 AM
Newbie
 
TurboBozz's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: MD
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looking for service menu for Panasonic P55GT30
TurboBozz is offline  
post #1266 of 1347 Old 12-06-2012, 12:38 PM
AVS Special Member
 
AnthonyB's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Tampa, FL
Posts: 3,685
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Could someone give me the isf menu code for the wd82837?
AnthonyB is offline  
post #1267 of 1347 Old 01-17-2013, 03:53 PM
Newbie
 
prberg's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can anyone help?

I bought a NEC PX-61XM4A plasma and I was trying to get into the Service Menu. Wanted to see how many hours are on this unit.

thanks,
Peter
prberg is offline  
post #1268 of 1347 Old 01-21-2013, 01:33 AM
Member
 
Calby's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Gavle, Sweden
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can someone PM me the lock code for LG?
I want to know the code to lock the ISF profiles.
Calby is offline  
post #1269 of 1347 Old 01-23-2013, 05:59 PM
Newbie
 
Fluke177's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

I'm trying to find the blink codes for a Panasonic TC-P50V10. Please PM me with any data/service manual info.

Thanks in advanced.
Fluke177 is offline  
post #1270 of 1347 Old 01-28-2013, 04:45 AM
Newbie
 
Eric7's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Could someone please let me know if it's possible to switch app stores (from German to UK) on the Panasonic TX-P50VT50E?

I have accessed a service menu but can't seem to do anything with it.

Many thanks in advance!

Eric7
Eric7 is offline  
post #1271 of 1347 Old 01-29-2013, 10:41 PM
Newbie
 
nohbahdi's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Request for service menu code for LG 60LM7200. Please PM
nohbahdi is offline  
post #1272 of 1347 Old 02-04-2013, 06:33 PM
Senior Member
 
jjthenovice's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Antelope, CA
Posts: 279
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
How do you get into the service menu of the Vizio A701i-A3? The ones currently listed do not work for this model. Thank you.
jjthenovice is offline  
post #1273 of 1347 Old 02-05-2013, 06:38 AM
Senior Member
 
praz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 374
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by jjthenovice View Post

How do you get into the service menu of the Vizio A701i-A3? The ones currently listed do not work for this model. Thank you.
If this model is like most current Viizio models there is nothing in the service menu of benefit.
praz is online now  
post #1274 of 1347 Old 02-05-2013, 08:13 AM
Senior Member
 
jjthenovice's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Antelope, CA
Posts: 279
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by praz View Post

If this model is like most current Viizio models there is nothing in the service menu of benefit.
Since there's no CMS for this model, I was thinking there may be something in the service menu for color calibration.
jjthenovice is offline  
post #1275 of 1347 Old 02-05-2013, 08:22 AM
Senior Member
 
praz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 374
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by jjthenovice View Post

Since there's no CMS for this model, I was thinking there may be something in the service menu for color calibration.

No. Not in any Vizio I have seen. You may gain access to board level drives but without a proper signal generator and oscilloscope you will not be able to make any adjustments. And this still is not the same as CMS. If you want CMS capability you need either a DUO or Radiance.
praz is online now  
post #1276 of 1347 Old 02-11-2013, 04:48 PM
Member
 
ArcCoyote's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Abingdon, MD
Posts: 131
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Looking for the ISF Calibration passcode for a Sharp LC-60LE832U

Thanks!

"Real Stupidiy beats Artificial Intelligence every time" - Douglas Adams

The canine couch warmers: Dakota "Derp Dog" Jones, Gadget (the gidget widget), Dixie Marie-Doodle, Ronnie James, and Carl
The feline overlords: My wife, a.k.a. "Kitten", Sweet Pea, The Poof, Fat Tony, and David "Babycat" Tennant.
ArcCoyote is offline  
post #1277 of 1347 Old 03-02-2013, 02:36 AM
Member
 
BOTBOTCHAI.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Lg 42pj350 service menu and ISF lock code ,please.wink.gif
BOTBOTCHAI. is offline  
post #1278 of 1347 Old 03-19-2013, 11:51 AM
Advanced Member
 
dougri's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 925
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 31
Anyone have the ISF and service menu codes for the Runco LS-1/3/5 ? Would be much appreciated!

"A wide screen just makes a bad film twice as bad. "
-Samuel Goldwyn

I wonder what he'd think about 3D IMAX?
dougri is offline  
post #1279 of 1347 Old 03-26-2013, 12:03 PM
Newbie
 
Larry E's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi Really need help have a sony kds60A2000sxrd and need the service menu to check on setting I change thank you
Larry E is offline  
post #1280 of 1347 Old 03-30-2013, 11:03 AM
Newbie
 
bufftone's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey, Im looking for access codes for my Panasonic TC-P55GT50. To behonest, I am new to the whole calibration thing and just bought my first colorimeter and am using HCFR and would appreciate maybe a quick explanation what i do with these service codes.
bufftone is offline  
post #1281 of 1347 Old 03-31-2013, 12:42 AM
AVS Special Member
 
SnakeEyes's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 1,583
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Whats the service menu code for Insignia 42E480A13?
SnakeEyes is offline  
post #1282 of 1347 Old 04-01-2013, 11:36 AM
Newbie
 
lufung's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
hi, i have an LG lcd tv wich has turned the pictucture upside down and picture is negative, the model is 42LK430-TB how can i enter the service mode?
lufung is offline  
post #1283 of 1347 Old 04-01-2013, 01:22 PM
AVS Special Member
 
Otto Pylot's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose, CA
Posts: 7,076
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 91 Post(s)
Liked: 228
Quote:
Originally Posted by lufung View Post

hi, i have an LG lcd tv wich has turned the pictucture upside down and picture is negative, the model is 42LK430-TB how can i enter the service mode?

I doubt if there is anything in the SM that will fix that. I'd call LG before attempting to enter the SM. Only bad things can come from entering the SM.
Otto Pylot is offline  
post #1284 of 1347 Old 04-10-2013, 08:00 AM
CFC
Advanced Member
 
CFC's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Houston, TX
Posts: 720
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Looking for service menu access code to Westinghouse LD-4695 - http://westinghousedigital.com/products/led/42-55/ld4695/

Signature goes here
CFC is offline  
post #1285 of 1347 Old 04-14-2013, 01:44 PM
AVS Special Member
 
SnakeEyes's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 1,583
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've searched everywhere. Is there really no service menu thats accessible by remote code for newer Insignias?
SnakeEyes is offline  
post #1286 of 1347 Old 04-15-2013, 11:42 PM
AVS Special Member
 
SnakeEyes's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 1,583
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
To answer my own question: Menu 1999 Select
SnakeEyes is offline  
post #1287 of 1347 Old 04-24-2013, 10:16 AM
Newbie
 
godofwap's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm looing for the service menu codes for the Sharp Aquos LC-46X20E, all the methods I've tried have not worked.
godofwap is offline  
post #1288 of 1347 Old 04-25-2013, 09:05 AM
Newbie
 
steve107's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
need to access the internal menus for a clear tunes model ct15115 hdtv
steve107 is offline  
post #1289 of 1347 Old 04-30-2013, 11:57 AM
Advanced Member
 
mikek753's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 545
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Service menu code and steps to enter for Sharp LC-80LE844U please.
mikek753 is offline  
post #1290 of 1347 Old 05-15-2013, 03:49 PM
Newbie
 
mixt's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looking for Sharp LC-20SH21U

Either the general method for Sharp LCDs doesn't work on this model, or I'm having bad luck with it.

Thank You
mixt is offline  
Reply Display Calibration

Tags
Sharp Aquos , Sharp Quattron Tv

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off