Service Menu Access Codes : Official Request Thread - Page 51 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 6Likes
Reply
 
Thread Tools
post #1501 of 1503 Old 02-09-2017, 02:52 PM
Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Toronto,Canada
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 1
Send a message via Skype™ to j sz
Thank you randal_r not crazy for the service menu but i think i could adjust the tv tuner sensitivity there.Nothing wrong wit my oled just the tuner.My old plasma samsung scan 34 OTA channels and my new Oled E6 only 21 channels.That is my problem.Thank you for your time and help.
j sz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1502 of 1503 Old 02-23-2017, 11:36 AM
Newbie
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 0
I am looking all over for information on how to access the service menu. The e40-d0 in particular.
ktokto is offline  
post #1503 of 1503 Old Today, 05:01 PM
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hello,
I would appreciate very much if someone could message me the service code for an InFocus DP1200x. I have somehow turned on "Demonstration Mode" and cannot turn it off using any menu or button commands, though I know an option exists in the service menu.

Thanks!
infocus_help is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Display Calibration

Tags
Sharp Aquos , Sharp Quattron Tv

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off