invalid format when switching hdmi cables - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-16-2008, 08:08 AM - Thread Starter
Newbie
 
blime84's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Guys,

I have an xbox elite with the hdmi outputs, I wanted to plug in my laptop which has hdmi to my plasma, so I uplugged the cable from the xbox and plugged in my laptop which displayed fine, but when I plugged my xbox in again to play it(just unplugged the hdmi cable from the laptop and put it in the xbox again) it said invalid format. I read earlier someone fixed this by resetting the settings of the xbox blindly. Can someone give me step by step directions on this please?
blime84 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-16-2008, 11:52 AM
Newbie
 
H0M3GR0WN's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
if it works the same as it used to (pre-NXE), then power on console Use controller number 1 holding the Y button the whole time, then pull or hold the right trigger until console restarts itself.

I have not tried this post NXE, and can't test since my console is being repaired.
H0M3GR0WN is offline  
post #3 of 3 Old 12-16-2008, 01:38 PM
Senior Member
 
daschrier's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 276
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
You try turning the tv off and then on again?
daschrier is offline  
Reply Xbox Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off