who has more than 1 360 in their house? - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 71 Old 01-10-2009, 11:03 PM - Thread Starter
Senior Member
 
kumala's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just a little survey, who has more than 1 in their home.

state elite, pro, arcade.

I have an elite, but looking to pick up another one.
kumala is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 71 Old 01-10-2009, 11:15 PM
Advanced Member
 
Shizelbs's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Washington State
Posts: 692
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I have two.

XBox - Shizelbs

Shizelbs is offline  
post #3 of 71 Old 01-10-2009, 11:20 PM
Senior Member
 
legbone's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Clarksville, AR
Posts: 207
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i have two. one pro and one elite. problem is the pro is dead due to rrod. that is why i now have the elite. pro will be fixed soon and will be used as a netflix machine primarily in the bedroom.
legbone is offline  
post #4 of 71 Old 01-10-2009, 11:36 PM
AVS Special Member
 
Star56's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: In my armed redoubt deep in the mountains of northern Ohio
Posts: 3,491
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
I have two.

42" in the dining room.
50" in the bedroom
80" in the living room

65" in the family room
106" in the family room


"There is another system"

Video Modes: SDTV-EDTV-XGA-HDTV-3D
All HD Modes: Blu Ray, HD DVD, DVHS

Star56 is offline  
post #5 of 71 Old 01-11-2009, 12:09 AM
AVS Special Member
 
mboojigga's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Little Rock AFB, Arkansas
Posts: 7,982
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 442
I have 3. Dec 05 launch 20gig 360, Halo 3 edition 360 with 120gig and my latest a 60gig.

The 5.0 is here
mboojigga is offline  
post #6 of 71 Old 01-11-2009, 12:10 AM
Member
 
pennhunter's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Wickliffe, Ohio
Posts: 183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 27
Four
1 Elite
2 Pros
1 Arcade

One of the Pros is at my summer home.

Live Gamertags: PennHunter, world builder and aNUNandHERdog.
PSN: pennhunter
pennhunter is offline  
post #7 of 71 Old 01-11-2009, 01:02 AM
AVS Addicted Member
 
DaGamePimp's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: WA State
Posts: 15,533
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Liked: 163
Have had many but currently have 2 .

- Jason

My Twitch Game Stream [PS4/Xone/PC]...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
DaGamePimp is online now  
post #8 of 71 Old 01-11-2009, 01:57 AM
AVS Special Member
 
Degenerazn's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: San Francisco, CA
Posts: 1,176
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
1 at my parents house and 1 at my apartment. Pro and Elite

Onkyo 605 - Pioneer Pro-730HD - HD-XA2
XBL: Degenerazn
PSN: Degenerazn
Wii: 8392 0559 3275 9767
Degenerazn is offline  
post #9 of 71 Old 01-11-2009, 01:59 AM
AVS Club Gold
 
ogbuehi's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Alexandria, VA
Posts: 4,044
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
I have 3. One Elite, one pro, and one arcade.
ogbuehi is offline  
post #10 of 71 Old 01-11-2009, 03:58 AM
Senior Member
 
Fredster's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 257
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
2 pros - one currently in RROD status.
Fredster is offline  
post #11 of 71 Old 01-11-2009, 04:22 AM
Senior Member
 
Ronan51's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
We have 3...main TV/Movie room, Master Bedroom, and 1 (Belive it or not) in the dining room behind the wall mounted LCD. I used to get embarrassed when we would have guests over but some of you with 4 make me feel better lol.
Ronan51 is offline  
post #12 of 71 Old 01-11-2009, 04:40 AM
AVS Special Member
 
FrankJ.Cone's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 7,975
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 69
One in the living room, one in the HT, one in the sons room and a final one in our youngest daughter's room. A fifth when the middle daughter brings hers home from school.

Frank J. Cone


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


Please do not form any opinion of the content of this post, it is still in BETA.

FrankJ.Cone is offline  
post #13 of 71 Old 01-11-2009, 04:53 AM
Member
 
tommyboy1970's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Canada
Posts: 115
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I have 3 , 1 for me , 1 for the wife , and 1 for my son
tommyboy1970 is offline  
post #14 of 71 Old 01-11-2009, 05:45 AM
Member
 
buckeyefan06's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Summerville, SC
Posts: 41
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have 2 my original launch pro, and I bought my five year old son a pro for christmas
buckeyefan06 is offline  
post #15 of 71 Old 01-11-2009, 06:22 AM
AVS Special Member
 
WalksInDarkness's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: The PRoM
Posts: 1,289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I now have two.

Bought my first, a "Falcon" 20g Pro about 1 year back.

Bought my second, a "Jasper Arcade" right after x-mas.

I bought a 120g HDD, and transferred everything. I put the 120g on the old console, and put it up in our family room for RB and Arcade stuff etc. Since the new Jasper is MUCH quieter and cooler, and it will now survive being inside a cabinet, I put that in my dedicated HT for my FPS/RPG games (slapping on the old 20g HDD is adequate since I don't HDD load games).

I've got some stuff.
WalksInDarkness is offline  
post #16 of 71 Old 01-11-2009, 06:40 AM
 
darklordjames's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,909
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 93
I've got a 360 with a 120GB HDD in the living room for games and Netflix, and one with a 20GB drive in the bedroom for streaming Netflix. Too bad I'm not using either of them at the moment, since my plasma died on me. Good thing I'm getting a new one shortly.
darklordjames is offline  
post #17 of 71 Old 01-11-2009, 07:01 AM
Advanced Member
 
sooke's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Raleigh, NC
Posts: 889
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 38
Quote:
Originally Posted by Fredster View Post

2 pros - one currently in RROD status.

Ditto.

Panasonic TC-P60ZT60 plasma panel
Sony BDP-S5100 Blu-ray player
Samsung SMT-H3272 DVR
Yamaha RX-V650 AVR
XBOX 360
URC MX-780 remote control
sooke is offline  
post #18 of 71 Old 01-11-2009, 07:18 AM
Advanced Member
 
Pharcyde23's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: az
Posts: 615
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
2, both pro
Pharcyde23 is offline  
post #19 of 71 Old 01-11-2009, 07:23 AM
Member
 
DrJohn's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
1 pro, 1 core, which I bought tp replace my launch day pro when it RROD'ed. Kept the dead pro in a closet for 6 months, then Microsoft extended the warranty. Nice to have a spare, as I needed the core again recently for another RROD on the pro.
DrJohn is offline  
post #20 of 71 Old 01-11-2009, 07:28 AM
Senior Member
 
MrXpress's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 488
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have 3, but only 2 are working. I have a Jasper Arcade, girlfriend has a Falcon Pro, and I have a dead Falcon Arcade (E74) sitting unused and unrepaired since I'd rather not pony up to fix it.

I am, therefore you are, which means I might be, which certainly doesn't preclude you from being
MrXpress is offline  
post #21 of 71 Old 01-11-2009, 07:39 AM
AVS Special Member
 
FIVE ONE SIX's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: New York
Posts: 2,779
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by darklordjames View Post

I've got a 360 with a 120GB HDD in the living room for games and Netflix, and one with a 20GB drive in the bedroom for streaming Netflix. Too bad I'm not using either of them at the moment, since my plasma died on me. Good thing I'm getting a new one shortly.

you have to 2 systems, in 2 different room, what about the other tv that didn't die on you?

Xbox Live: KoNtRoL MaNiAk
FIVE ONE SIX is offline  
post #22 of 71 Old 01-11-2009, 07:41 AM
Senior Member
 
tcrews's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Lexington, SC
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have 2 Elites, one in the living room and one in the bedroom.
tcrews is offline  
post #23 of 71 Old 01-11-2009, 08:27 AM
Senior Member
 
joey791's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 382
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
2, one launch, one arcade. Gave my oldest son the launch with the 20G drive and I had a 120G in the launch console, took it out and put on an arcade(has HDMI) for me


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
joey791 is offline  
post #24 of 71 Old 01-11-2009, 08:34 AM
 
darklordjames's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,909
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 93
"what about the other tv that didn't die on you?"

I'm not going to waste Fallout 3 on a CRT. It's fine for the rarely used bedroom TV, that only sees streaming Netflix and Live Arcade, but I'm not going to play proper games on that. No, I'll play games on my PC until I decide which new plasma I'm going for. The plan was to buy a 50" this year for taxes anyway and move the 42" into the bedroom to finally get rid of the last CRT in the home, but now I don't get to keep the 42". I am thinking of picking up like a 32" LCD for the bedroom as well, but I need to decide on the main display first.

The current front-runner is this little guy:
http://www2.panasonic.com/consumer-e...00000000005702
It's so hard to find matte black bezels on a TV right now!
darklordjames is offline  
post #25 of 71 Old 01-11-2009, 10:13 AM
AVS Special Member
 
FIVE ONE SIX's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: New York
Posts: 2,779
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by darklordjames View Post

I am thinking of picking up like a 32" LCD for the bedroom as well, but I need to decide on the main display first.

that's not a bad idea, considering you can walk into any Costco and find a 32" 720p display for around $400, which was unheard of 3 or 4 months ago...

Xbox Live: KoNtRoL MaNiAk
FIVE ONE SIX is offline  
post #26 of 71 Old 01-11-2009, 10:34 AM
AVS Special Member
 
Morkeleb's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Unknown
Posts: 1,063
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 17
Two 360's here. One pro and one jasper arcade wanna be elite (it has a 120g HD). Since this thread is about multiple consoles what are some of your favorite system link games? I picked up 2 copies of Crackdown for $25 but haven't tried them out yet.

Disclaimer:
The words above are based on loose facts mixed with my opinion, the latter of which is subject to change.

Gamertag Morkaleb
PSN Archathema
Morkeleb is offline  
post #27 of 71 Old 01-11-2009, 10:59 AM
AVS Special Member
 
cueCrew's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,421
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
2 Elites. Please don't ask me to admit how many guitar controllers, mics or drum sets.

I know that for the most part, you can't play two at the same time without help, but I would have thought that the use would be spread more evenly between the two.

"I am aware that this Thread is rather old but I still want to make a reply."
cueCrew is offline  
post #28 of 71 Old 01-11-2009, 10:59 AM
AVS Club Gold
 
ogbuehi's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Alexandria, VA
Posts: 4,044
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
My favorite multi link game is H3.
ogbuehi is offline  
post #29 of 71 Old 01-11-2009, 11:10 AM
Senior Member
 
Brady84's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: NTX
Posts: 207
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
1 elite and 1 arcade...second box on a tv cart with a 32in LCD that we wheel in so we can play COD online at the same time.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Brady84 is offline  
post #30 of 71 Old 01-11-2009, 12:12 PM
AVS Special Member
 
jasonstiller's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: NW Las Vegas
Posts: 2,054
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 21
1 elite and 1 pro. Make sure you pick up a memory card for game save transfers.
jasonstiller is offline  
Reply Xbox Area

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off