The Official Xbox 360 Dashboard/Update Thread - Page 7 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #181 of 962 Old 12-06-2011, 06:51 PM
Member
 
Ticker305's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by DeadmanInc View Post

I turned on my slim when I got home and there was no update. I eventually turned on my Elite w/ Kinect attached and got the update on that console. Weird.

Just called my bro with a Kinect after reading this and I can confirm he's updating right now, meanwhile my kinectless xbox nathan.
Ticker305 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #182 of 962 Old 12-06-2011, 07:01 PM
AVS Special Member
 
the red worm's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Reedsburg, WI
Posts: 1,115
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by sage11x View Post

To anyone who has the update: is it any faster?? The NXE update was faster than the original cascade NXE... For about 2min and now it's as slow as a long sh^t on a tin roof on a warm day. I want to be able to do things like [accept a private chat invite] without having to take 4 deaths while CoD waits for me to come back! Snappiness, MS! Snappy-ness!

I was in preview of the new dashboard and it is as slow as before.
the red worm is offline  
post #183 of 962 Old 12-06-2011, 07:17 PM
Senior Member
 
John Megadeth's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Texas
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Using it here in North Texas.
John Megadeth is offline  
post #184 of 962 Old 12-06-2011, 07:21 PM
Senior Member
 
BoSoxMole's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: East Providence, RI
Posts: 362
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
MajorNelson says is available to everyone but not getting it in Rhode Island.

The Mole is here.
BoSoxMole is offline  
post #185 of 962 Old 12-06-2011, 07:38 PM
Advanced Member
 
Threefiddie's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Lexington, SC
Posts: 703
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 34 Post(s)
Liked: 24
haven't got it myself

and whats so damn wrong about owning multiple xboxs or ps3 or pcs. people have more than 1 room in their house and you can get them dirt cheap now. irrelevant

Threefiddie is offline  
post #186 of 962 Old 12-06-2011, 07:39 PM
AVS Special Member
 
lamonsasa's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: NY
Posts: 3,603
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by BoSoxMole View Post

MajorNelson says is available to everyone but not getting it in Rhode Island.

i just checked in new york and nothing..
lamonsasa is offline  
post #187 of 962 Old 12-06-2011, 07:45 PM
AVS Addicted Member
 
DaveFi's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Natick MA
Posts: 17,179
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 26
Nada.

XBOX Live: Wagmman
PSN: Wagg
BFBC2: Wagman
Steam: Wag

My Second Life character looks and acts exactly like me except he can fly.
DaveFi is offline  
post #188 of 962 Old 12-06-2011, 08:06 PM
Advanced Member
 
RKRocha's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Garland TX
Posts: 613
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Just turned on xbox arcade with kinect attached, no update. -N. Texas

Are we having fun yet?
RKRocha is offline  
post #189 of 962 Old 12-06-2011, 08:17 PM
Senior Member
 
gpthree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Outside PHL
Posts: 372
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 21
I wasn't getting the update until I tried logging into an old gamertag I had setup for another region.

Consider the unparalleled advantage, of a natural disaster that's impossible to manage.
gpthree is offline  
post #190 of 962 Old 12-06-2011, 08:37 PM
 
Daye's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 349
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
this is bad 1 of my xboxes got the update first thing it now askes for a password to log in an play now thats bad i dont have time to look for passwords i liked the old way where you just turn on ur xbox an thats it you start playing



i turned off that xbox till i can find the password now my other xbox cant even connect to xbox live now what ?
Daye is offline  
post #191 of 962 Old 12-06-2011, 08:46 PM
Senior Member
 
mizuno21's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 434
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Got it. It's a mess. Redownload all apps. Keeps kicking me out of live and not logging me back in. Then won't let me log in unless I restart Xbox. Netflix cover art is low res. slow. Etc. not impressed
mizuno21 is offline  
post #192 of 962 Old 12-06-2011, 08:47 PM
Senior Member
 
John Megadeth's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Texas
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by RKRocha View Post

Just turned on xbox arcade with kinect attached, no update. -N. Texas

I turned mine on a 8 and it was there. Here in freezing Ft. Worth.
John Megadeth is offline  
post #193 of 962 Old 12-06-2011, 08:48 PM
AVS Special Member
 
Evangelo2's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: LI, NY
Posts: 2,009
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
I updated my dashboard and now I can't connect to Live at all!!! Is Live down? I did the xbox connextiond test and it says I ahve an internet connection but cant connect to Live. It wants me to reboot my router! WTF?!?!

OH Yeah, now all my arcade games come up in these huge boxes with little icons in the middle for each game. This is really not working out great. I guess its better than them rolling this out after christmas?
Evangelo2 is offline  
post #194 of 962 Old 12-06-2011, 08:54 PM
Member
 
brantmacga's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Having buggy issues myself. Has anyone found the companion app that was supposed to be out today? Its not showing up in wp7 marketplace. I wouldn't mind having my old dashboard back right now.
brantmacga is offline  
post #195 of 962 Old 12-06-2011, 09:00 PM
Senior Member
 
mizuno21's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 434
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can't play any games either. Every time I put a game in it logs me out of live and won't let log back in.
mizuno21 is offline  
post #196 of 962 Old 12-06-2011, 09:08 PM
AVS Special Member
 
HuskerOmaha's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Omaha
Posts: 2,203
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)
Liked: 34
1006 CST.

Tried to update several times. Thanks xbox for more failures.

Status Code: 3524-0000-0080-0200-8015-1909

EDIT: It is on xboxlive.com/support that they are working on some issues. Awesome.
HuskerOmaha is offline  
post #197 of 962 Old 12-06-2011, 09:20 PM
AVS Special Member
 
mbyrnes's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Media, PA (outside Philly)
Posts: 3,495
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 83 Post(s)
Liked: 177
So this is why I was kicked from a MW3 match! I tried connecting to Live after I was booted and I am getting the same error code as posted above. This sucks.

Xbox Live: TheRealMaxPower --- PSN: TheRealMaxPower

 

Panasonic TC-P65VT60    Vienna Acoustic Mozart Grands    Onkyo TX-SR805   Sony BDP-S790

Astro Mixamp 2013   Schiit Modi    AKG K702 65th Anniversary   Antlion ModMic    Sennheiser PC360

Theater- Benq W1070    Elite 120" projection...

mbyrnes is offline  
post #198 of 962 Old 12-06-2011, 09:20 PM
AVS Addicted Member
 
Daekwan's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Arlington, VA
Posts: 10,262
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 335
Quote:
Originally Posted by HuskerOmaha View Post

1006 CST.

Tried to update several times. Thanks xbox for more failures.

Status Code: 3524-0000-0080-0200-8015-1909

EDIT: It is on xboxlive.com/support that they are working on some issues. Awesome.


Getting the same error here over and over on both of my 360s. Its even more frustrating because I cant sleep and I really want to play MW3!!!!

GRRRRRrrrrr!

Xbox Live & PSN gamertag- Daekwan
www.facebook.com/Daekwan
Daekwan is offline  
post #199 of 962 Old 12-06-2011, 09:23 PM
Advanced Member
 
betterdan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Virginia
Posts: 815
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just downloaded the update an hour ago and yea XBOX Live is having problems with keeping people logged in, you can't log into Zune or Epix at all according to their staus update page.
Well it seems since the XBOX got the new update tonight it is now able to do 5.1 sound with Netflix. Not sure about 1080P, it does look better to me but how can you test to see if it is doing 1080P now?
To hear the 5.1 sound you have to select a movie that is labeled 5.1 (duh) like The Exorcist then in options select sound and subtitles then select Dolby Digital Plus. It seems like after you do this once it will default to Dolby Digital Plus when available.
One thing they removed that kind of sucks is the resume or start from beginning option when watching a movie on Netflix.
betterdan is offline  
post #200 of 962 Old 12-06-2011, 09:26 PM
 
Daye's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 349
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i found a solution to this problem tomorrow morning im takin these xboxes to the pawn shop an then im off to the mall to pick up 2 ps3's
Daye is offline  
post #201 of 962 Old 12-06-2011, 09:35 PM
AVS Special Member
 
mbyrnes's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Media, PA (outside Philly)
Posts: 3,495
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 83 Post(s)
Liked: 177
Quote:
Originally Posted by Daye View Post

i found a solution to this problem tomorrow morning im takin these xboxes to the pawn shop an then im off to the mall to pick up 2 ps3's

That is a terrible solution. That is like burning your house down because you found a roach inside. It would kill the roach, but it is a little excessive don't you think?

Then after getting the insurance money you buy the house next door that has two roaches in it.

Neither console is perfect, but for a gaming machine I much prefer the 360 over the PS3. Don't trade one problem for another! Just look at Skyrim on the PS3!

Xbox Live: TheRealMaxPower --- PSN: TheRealMaxPower

 

Panasonic TC-P65VT60    Vienna Acoustic Mozart Grands    Onkyo TX-SR805   Sony BDP-S790

Astro Mixamp 2013   Schiit Modi    AKG K702 65th Anniversary   Antlion ModMic    Sennheiser PC360

Theater- Benq W1070    Elite 120" projection...

mbyrnes is offline  
post #202 of 962 Old 12-06-2011, 09:45 PM
Senior Member
 
madturbosnake's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I finally was able to do the update after the error messages but now it wont let me connect to xbox live saying something is wrong with my internet connection and keep getting errors and not logging me in.
madturbosnake is offline  
post #203 of 962 Old 12-06-2011, 09:49 PM
Senior Member
 
Spur Darren's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Kenyon, MN
Posts: 268
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by madturbosnake View Post

I finally was able to do the update after the error messages but now it wont let me connect to xbox live saying something is wrong with my internet connection and keep getting errors and not logging me in.

Same thing happened to me. I reset the router and re ran the test live connection. I got another update I am downloading now.
Spur Darren is offline  
post #204 of 962 Old 12-06-2011, 09:56 PM
Advanced Member
 
betterdan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Virginia
Posts: 815
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
ATTENTION: XBOX LIVE IS HAVING TECHNICAL PROBLEMS DUE TO SO MANY DOWNLOADINHG THE UPDATES. GIVE IT A DAY OR TWO THEN IT SHOULD BE CLOSER TO NORMAL AGAIN.

Just thought I'd state the obvious since someone is being ridiculous and talking about pawning their Xboxes because of this. Sheesh they are just being hit hard right now. Look at http://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status for further info.
betterdan is offline  
post #205 of 962 Old 12-06-2011, 09:58 PM
Advanced Member
 
betterdan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Virginia
Posts: 815
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just saw a bug that slipped through. Go to apps and start Netflix using voice via your Kinect and read what it says when it launches Netflix. It has a foreign language for the word Launching. That's the only thing I've noticed it on.
betterdan is offline  
post #206 of 962 Old 12-06-2011, 09:59 PM
Advanced Member
 
Threefiddie's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Lexington, SC
Posts: 703
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 34 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by Daye View Post

i found a solution to this problem tomorrow morning im takin these xboxes to the pawn shop an then im off to the mall to pick up 2 ps3's

Use money for Pc!

Threefiddie is offline  
post #207 of 962 Old 12-06-2011, 10:03 PM
Senior Member
 
madturbosnake's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Spur Darren View Post

Same thing happened to me. I reset the router and re ran the test live connection. I got another update I am downloading now.

I did both resetting the router options, and mine was running just fine to the internet before.
madturbosnake is offline  
post #208 of 962 Old 12-06-2011, 10:06 PM
AVS Special Member
 
mboojigga's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Little Rock AFB, Arkansas
Posts: 8,041
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 64 Post(s)
Liked: 463
Wow all these reactions over a dashboard update? Even after it has been stated they are working the issue?

The 5.0 is here
mboojigga is offline  
post #209 of 962 Old 12-06-2011, 10:07 PM
Senior Member
 
madturbosnake's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 383
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
good thing i have a ps3 i can play online until they get this fixed and that I have mw3 for both systems.
madturbosnake is offline  
post #210 of 962 Old 12-06-2011, 10:13 PM
Advanced Member
 
nnarum23's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Sioux Falls, SD
Posts: 976
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by Daye View Post

i found a solution to this problem tomorrow morning im takin these xboxes to the pawn shop an then im off to the mall to pick up 2 ps3's

You may be able to get 1 PS3 for the price of all your Xbox's if you're lucky.

But you need to just chill. Watch a movie tonight or something instead.

PSN - nnarum
nnarum23 is offline  
Reply Xbox Area

Tags
Xbox 360 250gb Console With Kinect
Gear in this thread - 250gb by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off