The Official Xbox One thread... - Page 496 - AVS Forum
Forum Jump: 
 114Likes
Reply
 
Thread Tools
post #14851 of 16440 Old 05-01-2014, 11:22 PM
Member
 
OberstDanjeje's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by Cravit8 View Post

Microsoft/Hotmail/Outlook.com people, question: When using a computer internet browser, does anyone else find Hotmail to often, rather most the time, take unnecessarily long to open different emails or emails brought up in a search?
Specifically, those dots that move across the top of the page.
My personal Hotmail account in tab 1 vs my work Gmail account in tab 2 acts like different internet speeds.
I've had my personal hotmail account since the month Microsoft bought Hotmail in '98 and have only witnessed this in about the last ~6-8months.

I wonder if the full integration with the Xbox and all the Azure servers is the ghost here?


I use Outlook.com every day as my personal email, I found it very fast and responsive.

I never had such issue.

I have to say my inbox it's almost empty, I put the interesting email in another folder

OberstDanjeje is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14852 of 16440 Old 05-02-2014, 04:13 AM
Senior Member
 
Yuss's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 214
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by bori View Post

So they are not selling ps4s in China?
No.. The XB1 will be the first console sold there. China had a ban on consoles that they lifted in January.
Yuss is online now  
post #14853 of 16440 Old 05-02-2014, 05:37 AM
AVS Addicted Member
 
bd2003's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 10,334
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 156 Post(s)
Liked: 1353
Quote:
Originally Posted by Yuss View Post

No.. The XB1 will be the first console sold there. China had a ban on consoles that they lifted in January.

From what I've been reading it hasn't been terribly difficult to find black market consoles in china.

Steam/PSN/Xbox Live: Darius510
bd2003 is online now  
post #14854 of 16440 Old 05-02-2014, 02:37 PM
AVS Special Member
 
Bailey151's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,948
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 68
Quote:
Originally Posted by michaeltscott View Post

It's only a two step process if you give it a short name which isn't unique, after which presumably you'll learn that you can't use a shortened version (or at least not as short as that smile.gif). Should titles define the shortest version of their name which is acceptable, or should I be able to say "Xbox, go to Tomb", if Tomb Raider: Definitive Edition is the only game or app installed which begins with "tomb"? Whatever; I'll settle for not having to say the "Definitive Edition" part.
biggrin.gif How true, as I said I still haven't managed to get AC IV to work (not that I put in all that much effort)....AC = no, AC IV = no, AC IV Black Flag = no.............

As mentioned given Cortana is coming to Win phones I'm guessing she'll be coming to XBox One soon enough, hopefully she'll make things better.............though.........is she's still rampant who knows? biggrin.gif

It's just my opinion & it's worth exactly what you paid for it.
Bailey151 is offline  
post #14855 of 16440 Old 05-02-2014, 03:21 PM
AVS Addicted Member
 
michaeltscott's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: San Diego, CA, USA
Posts: 16,457
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 193 Post(s)
Liked: 481
Quote:
Originally Posted by Bailey151 View Post

biggrin.gif How true, as I said I still haven't managed to get AC IV to work (not that I put in all that much effort)....AC = no, AC IV = no, AC IV Black Flag = no.............

"Xbox, go to Assassin's Creed Four Black Flag" works for me and I have to say all of it. Just "go to Assassin's Creed" or "go to Assassin's Creed Four" should work. Sucks.
Quote:
Originally Posted by Bailey151 View Post

As mentioned given Cortana is coming to Win phones I'm guessing she'll be coming to XBox One soon enough, hopefully she'll make things better.............though.........is she's still rampant who knows? biggrin.gif

All we need is an insane Cortana, though it might make navigating the UI interesting biggrin.gif.

Mike Scott (XBL: MikeHellion, PSN: MarcHellion)

"Think of the cable company as a group of terrorist (sic)." -- hookbill
michaeltscott is online now  
post #14856 of 16440 Old 05-03-2014, 04:46 AM
AVS Special Member
 
spid's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,222
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked: 331
Super Time Force is coming May 14th.
spid is online now  
post #14857 of 16440 Old 05-03-2014, 04:50 AM
AVS Special Member
 
spid's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,222
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked: 331
New May update will include a sound mix for Snapped Apps, and an opt-in voice improvement program for KInect.

http://majornelson.com/2014/05/02/coming-soon-new-audio-controls-and-opt-in-setting-to-help-improve-voice-recognition/
spid is online now  
post #14858 of 16440 Old 05-03-2014, 05:19 AM
Member
 
highd3f's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Croatia
Posts: 70
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 42
Still no bitstreaming in sight. frown.gif

What about 3D? Is it completely off the table for next-gen consoles?
tampabuc and centking like this.
highd3f is offline  
post #14859 of 16440 Old 05-03-2014, 09:58 AM
Member
 
alfaquad's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Vancouver, BC
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by highd3f View Post

Still no bitstreaming in sight. frown.gif

What about 3D? Is it completely off the table for next-gen consoles?

I have tried to talk about that also. Is 3D dead ??
alfaquad is offline  
post #14860 of 16440 Old 05-03-2014, 10:21 AM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 20,909
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 321 Post(s)
Liked: 610
Quote:
Originally Posted by alfaquad View Post

I have tried to talk about that also. Is 3D dead ??

It's certainly not a priority. Plus it is a niche market. And you can get superb 3D BD players for under $100. SO I guess it's not a rush since anyone into 3D should already have a decent 3D capable device with no pressing need to use a $400 or $500 gaming system that also uses seven times the electricity.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is online now  
post #14861 of 16440 Old 05-03-2014, 10:27 AM
Member
 
alfaquad's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Vancouver, BC
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post

It's certainly not a priority. Plus it is a niche market. And you can get superb 3D BD players for under $100. SO I guess it's not a rush since anyone into 3D should already have a decent 3D capable device with no pressing need to use a $400 or $500 gaming system that also uses seven times the electricity.

Good point but unfortunately I don't like having multiple components so even adding a 20 dollar component is not going to work.
centking and steve1022 like this.
alfaquad is offline  
post #14862 of 16440 Old 05-03-2014, 10:43 AM
AVS Special Member
 
pcweber111's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: In a van, down by the river.
Posts: 3,560
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 262
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post

It's certainly not a priority. Plus it is a niche market. And you can get superb 3D BD players for under $100. SO I guess it's not a rush since anyone into 3D should already have a decent 3D capable device with no pressing need to use a $400 or $500 gaming system that also uses seven times the electricity.

I'm more surprised the PS4 doesn't have it to be honest. The One I can give a pass to because it's their first effort at a BD player. For Sony though, especially when they've released so many 3d movies and they champion stuff like this, it's just weird to leave it out of their new console. I'm assuming we'll probably get a patch for the PS4 before the One though so don't hold your breath.
pcweber111 is offline  
post #14863 of 16440 Old 05-03-2014, 12:34 PM
AVS Special Member
 
jhoff80's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,959
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 142
I just got in on the preview program for the first time this round, so this is the first experience I've had with the volume mixer.

It's great, but there REALLY needs to be a way to adjust this stuff on the fly. If I'm for example playing Madden with a baseball game snapped, I might want the baseball game audio. If I've got TV playing with MLB.tv snapped, I want the TV program audio. As it is now, the option is pretty buried.

XBL/Steam: JHoff80
jhoff80 is online now  
post #14864 of 16440 Old 05-03-2014, 01:39 PM
AVS Special Member
 
pcweber111's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: In a van, down by the river.
Posts: 3,560
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 262
Maybe they'll add it as a voice command. Something along the lines of "Xbox, snap volume up" or "Xbox, swap audio". Something like that. Maybe a dedicated action on the menu button. Seems stuff like this really makes the case for voice commands being beneficial.
pcweber111 is offline  
post #14865 of 16440 Old 05-03-2014, 04:42 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 20,909
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 321 Post(s)
Liked: 610
I'm still waiting for them to fix the surround channels issue. Until they do it doesn't even make sense for me to use the XBOne for some serious TV watching or movie watching from the apps. Since the surround audio comes from the wrong channels. Now when that isn't even a priority I can see why 3D BD playback would be far down the list.
jhoff80 likes this.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is online now  
post #14866 of 16440 Old 05-04-2014, 06:12 AM
Senior Member
 
heresnowhy's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 314
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 33
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post

I'm still waiting for them to fix the surround channels issue. Until they do it doesn't even make sense for me to use the XBOne for some serious TV watching or movie watching from the apps. Since the surround audio comes from the wrong channels. Now when that isn't even a priority I can see why 3D BD playback would be far down the list.

I'll be happy when the basic features function correctly. Using the Xbox headset or the XO Four Turtlebeach, I can't always talk. It randomly drops my microphone ability. ALOT. Couple that with the fact it never recognizes me and I have to manually sign in every time, and I've only successfully been able to tell it "Xbox Turn On" and have it actually do it two times. It simply refuses... I'm still enjoying the hell out of this thing.. so not a rant....Just disappointed with the functionality of the features...
heresnowhy is offline  
post #14867 of 16440 Old 05-04-2014, 06:59 AM
Advanced Member
 
erick granato's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: toronto area
Posts: 600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by spid View Post

New May update will include a sound mix for Snapped Apps, and an opt-in voice improvement program for KInect.

http://majornelson.com/2014/05/02/coming-soon-new-audio-controls-and-opt-in-setting-to-help-improve-voice-recognition/
How do you know when the latest update is installed? I don't think I have the April update, yet.
erick granato is offline  
post #14868 of 16440 Old 05-04-2014, 07:05 AM
Member
 
NeonKnite's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by heresnowhy View Post

and I've only successfully been able to tell it "Xbox Turn On" and have it actually do it two times. It simply refuses... I'm still enjoying the hell out of this thing.. so not a rant....Just disappointed with the functionality of the features...

Maybe because the command is "Xbox On".

But it's "Xbox Turn Off".

The inconsistency drives my wife nuts.
NeonKnite is offline  
post #14869 of 16440 Old 05-04-2014, 07:14 AM
Senior Member
 
heresnowhy's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 314
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 33
Quote:
Originally Posted by NeonKnite View Post

Maybe because the command is "Xbox On".

But it's "Xbox Turn Off".

The inconsistency drives my wife nuts.

I assumed no matter how I typed it here, my annunciation would be suspected as the culprit. I can clearly see the correct commands in the tutorial, it still doesn't function.
heresnowhy is offline  
post #14870 of 16440 Old 05-04-2014, 07:18 AM
AVS Special Member
 
Foxbat121's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: VA
Posts: 9,814
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 120 Post(s)
Liked: 200
The command is "Xbox on" but make sure you pause for a second or two between two words. I can do it with 100% successful rate but I actually don't use it because I use an AVR with a Harmony remote.

Sent from my RM-940_nam_att_200 using Tapatalk
Foxbat121 is offline  
post #14871 of 16440 Old 05-04-2014, 07:22 AM
Senior Member
 
heresnowhy's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 314
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 33
Quote:
Originally Posted by Foxbat121 View Post

The command is "Xbox on" but make sure you pause for a second or two between two words. I can do it with 100% successful rate but I actually don't use it because I use an AVR with a Harmony remote.

Sent from my RM-940_nam_att_200 using Tapatalk

Let's assume, for just a second that I'm doing it correctly. ( I have 2 of them, 1 in each house, it works fine at one location) It doesn't work. Period. Every other voice function works as advertised, and works well. Mine simply WILL NOT power up with a voice command. And to this day, it still refuses to recognize me forcing me to click "didn't recognize me" nearly every time and manually sign in. It doesn't bother me, I simply touch the console button and away I go. Just wanted to mention mine doesn't work.
heresnowhy is offline  
post #14872 of 16440 Old 05-04-2014, 07:30 AM
Advanced Member
 
erick granato's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: toronto area
Posts: 600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
How do you put the machine in "standby mode"?
erick granato is offline  
post #14873 of 16440 Old 05-04-2014, 08:21 AM
AVS Special Member
 
Foxbat121's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: VA
Posts: 9,814
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 120 Post(s)
Liked: 200
In system settings. You can also choose a few options when in standby. One of the option is to enable voice recognition so that you can turn it on via voice.

Sent from my RM-940_nam_att_200 using Tapatalk
Foxbat121 is offline  
post #14874 of 16440 Old 05-04-2014, 09:25 AM
Advanced Member
 
erick granato's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: toronto area
Posts: 600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Yes I did see that, and I did set to voice and automatic update, but it will turn off with voice, but not turn on, like heresnowwhy. I have forza and COD and they have both updated from time to time, have the Long Beach track from the last update for Forza, is there a firmware number like on the blu ray's that show the lates firmware?
erick granato is offline  
post #14875 of 16440 Old 05-04-2014, 09:27 AM
Advanced Member
 
erick granato's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: toronto area
Posts: 600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Correct me if I'm wrong, standby is when the machine is off, but the little light on the power brick is light blue?
erick granato is offline  
post #14876 of 16440 Old 05-04-2014, 10:07 AM
AVS Special Member
 
jhoff80's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,959
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 142
Quote:
Originally Posted by erick granato View Post

How do you know when the latest update is installed? I don't think I have the April update, yet.

Go to system and check your version number.

http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/system/system-update-operating-system

XBL/Steam: JHoff80
jhoff80 is online now  
post #14877 of 16440 Old 05-04-2014, 10:21 AM
AVS Special Member
 
totalownership's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,218
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)
Liked: 164
Quote:
Originally Posted by erick granato View Post

Correct me if I'm wrong, standby is when the machine is off, but the little light on the power brick is light blue?
Mine is white except when there is an update in the works then it's yellow. I think the yellow , however, will be a thing of the past as the last update I had came in without as much as a peep from the console letting me know. I'm in the beta program. Only way I noticed the update was functionality was a little different this time around.

AT HAMMOND ROBOTICS WE'RE BRINGING THE FUTURE ... HOME
totalownership is online now  
post #14878 of 16440 Old 05-04-2014, 11:16 AM
AVS Special Member
 
Foxbat121's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: VA
Posts: 9,814
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 120 Post(s)
Liked: 200
Quote:
Originally Posted by erick granato View Post

Correct me if I'm wrong, standby is when the machine is off, but the little light on the power brick is light blue?

Nope, mine is yellow when in standby mode.
Foxbat121 is offline  
post #14879 of 16440 Old 05-04-2014, 02:47 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 20,909
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 321 Post(s)
Liked: 610
Mine is orange when fully off ie. drawing zero watts. When it is in standby it is white and is drawing 12 to 16 watts.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is online now  
post #14880 of 16440 Old 05-04-2014, 04:57 PM
Advanced Member
 
erick granato's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: toronto area
Posts: 600
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Thank you jhoff80, looks like I have the April update.
erick granato is offline  
Reply Xbox Area

Tags
Monoprice , Xbox One Console Day One Edition

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off