Recommendation for OTA antenna with HDMI out for XBONE? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 11-23-2013, 09:36 AM - Thread Starter
tdx
Member
 
tdx's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi everyone

like many here I just got the XBONE yesterday. Loving it so far, but one of the reasons I purchased it was to try the live TV control through HDMI and I realize I may not have the correct hardware.

First off, I only use OTA TV, not cable. Currently I have a regular antenna which obviously I can't plug into my XBOX. I was thinking of trying to use an HD Homerun I have (using the Ethernet port or something) but apparently it's not supported either.

Finally, I could route everything through my HTPC using WMC but the XBOX can't control my HTPC that well (XBMC etc) so I'd rather keep both on separate HDMI inputs.

So what I really need is an HDTV antenna with an HDMI output so that I can plug it into my XBOX and get a tv signal.

Can someone recommend one?

Thanks!
tdx is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 11-23-2013, 09:44 AM
Senior Member
 
rmalbers's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Omaha, NE
Posts: 441
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
Your going to need one more thing, a HDTV receiver/tuner with HDMI output. You plug the antenna into the receiver/tuner and the receiver/tuner into the XBone HDMI input.
rmalbers is offline  
post #3 of 7 Old 11-23-2013, 09:59 AM - Thread Starter
tdx
Member
 
tdx's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by rmalbers View Post

Your going to need one more thing, a HDTV receiver/tuner with HDMI output. You plug the antenna into the receiver/tuner and the receiver/tuner into the XBone HDMI input.

Thanks. Can you recommend one thats not crazy expensive?smile.gif
tdx is online now  
post #4 of 7 Old 11-23-2013, 10:03 AM
Senior Member
 
rmalbers's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Omaha, NE
Posts: 441
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
You would want to get one that you are sure is supported by the XBone so that the IR codes work. You are looking for something like this but like I said, it's important do set what MS supports with IR codes. I haven't seen that list anywhere yet.
http://www.amazon.com/iView-3500STB-DTV-Converter-Box/dp/B00BFIJQ10/ref=pd_rhf_gw_p_t_2_0KJW#productDetails

They are talking about them in this thread:
http://www.avsforum.com/t/1300997/any-recommendations-for-a-cheapish-ota-hd-tuner-with-hdmi-out
rmalbers is offline  
post #5 of 7 Old 11-23-2013, 10:19 AM - Thread Starter
tdx
Member
 
tdx's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by rmalbers View Post

You would want to get one that you are sure is supported by the XBone so that the IR codes work. You are looking for something like this but like I said, it's important do set what MS supports with IR codes. I haven't seen that list anywhere yet.
http://www.amazon.com/iView-3500STB-DTV-Converter-Box/dp/B00BFIJQ10/ref=pd_rhf_gw_p_t_2_0KJW#productDetails

They are talking about them in this thread:
http://www.avsforum.com/t/1300997/any-recommendations-for-a-cheapish-ota-hd-tuner-with-hdmi-out

Thanks a bunch
tdx is online now  
post #6 of 7 Old 11-24-2013, 10:03 AM
Senior Member
 
rmalbers's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Omaha, NE
Posts: 441
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 14
FWIW: Someone in the XBone forum's are saying that the IR codes are in XBone for this one and it's working with voice command:
http://www.amazon.com/HomeWorx-HW-150PVR-Converter-Recording-Function/dp/B00CXAE92K
rmalbers is offline  
post #7 of 7 Old 11-24-2013, 02:34 PM - Thread Starter
tdx
Member
 
tdx's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by rmalbers View Post

FWIW: Someone in the XBone forum's are saying that the IR codes are in XBone for this one and it's working with voice command:
http://www.amazon.com/HomeWorx-HW-150PVR-Converter-Recording-Function/dp/B00CXAE92K

Thanks. Just ordered one no amazon. Will try it and report back here for those who are in my situation.
tdx is online now  
Reply Xbox Area



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off